Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 18:00

Αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας

Αιμοδοσία διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας την επόμενη Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Η ΟΝΝΕΔ καλούν όλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια επισημαίνοντας ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, καθώς και όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Σε σχετική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται:
«Όπως από την πρώτη στιγμή ορίσαμε ως πρωταρχικό μας στόχο την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, έτσι και σε αυτή την πρωτοβουλία κεντρική θέση καταλαμβάνουν οι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι με την ευγενική προσφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που χρειάζεται αίμα.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπισης ενός τεραστίου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με την Covid-19 και τις εορταστικές μέρες που έρχονται, το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας είναι πέντε μόνο λεπτά από τον χρόνο μας».


NEWSLETTER