Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 14:04

Βελόπουλος: "Η Καλαμάτα αδικημένη από πολιτικούς μεγάλου βεληνεκούς της περιοχής και την Πολιτεία" (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Βελόπουλος: "Η Καλαμάτα αδικημένη από πολιτικούς μεγάλου βεληνεκούς της περιοχής και την Πολιτεία" (βίντεο)

"Η Καλαμάτα είναι από τις πιο αδικημένες πόλεις τόσο από πολιτικούς μεγάλου βεληνεκούς, που είχατε στην περιοχή, όσο και από την Πολιτεία" σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, που επισκέπτεται την μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι "εάν η Ελληνική Λύση ήταν στα πράγματα η Καλαμάτα θα ήταν η πύλη της Ελλάδας προς την Ευρώπη" λέγοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε πολύ μικρότερη απόσταση από τη διώρυγα του Σουέζ από ότι τα λιμάνια του Πειραιά, του Μπρίντιζι και της Ανκόνας και ότι μέσα από ένα ταχύτατο σιδηροδρομικό δίκτυο θα έπρεπε από την Καλαμάτα να μεταφέρονται τα φορτία με τα προϊόντα προς όλη την Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επίσης κατά την συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα στο ξενοδοχείο "Elysian" προχώρησε σε ολομέτωπη επίθεση προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα ζητήματα της πανδημίας. αναφέρθηκε στην ανάγκη διαφύλαξης της ελληνικότητας αγροτικών προϊόντων όπως το ελαιόλαδο και οι ελιές και στην άμεση ανάγκη λήψης μέτρων ενίσχυσης και ενδυνάμωσης της θέσης τους στην διεθνή αγορά. Επιπλέον αναφέρθηκε στις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί απειλών για τη ζωή του λέγοντας ότι "μας χωρίζει τεράστιο ιδεολογικό, πολιτικό και προσωπικό χάος, αλλά μας ενώνει η ανθρώπινη φύση. δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι απειλείται η ζωή του για αυτά που λέει ή γράφει. Είναι αδιανόητο να μετατραπεί η χώρα μας σε Κολομβία και εμείς δεν θα το επιτρέψουμε". Τόνισε δε ότι η περίπτωση Βαξεβάνη είναι η τρίτη το τελευταίο διάστημα (μετά τους Γιώργο Καραϊβάζ και Στέφανο Χίο), που άνθρωποι δέχονται επιθέσεις λόγω της δημοσιογραφικής τους ιδιότητας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος από την Καλαμάτα: 


NEWSLETTER