Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 09:37

Μεσσηνία: Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Δ. Ανδριανόπουλος για το εκλογικό αποτέλεσμα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

“Ο κόσμος αναζήτησε ανανέωση. Αυτό πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας”, επεσήμανε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Ανδριανόπουλος σχολιάζοντας το πολιτικό μήνυμα των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Αναφερόμενος στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου παρατήρησε ότι “πέρασαν τα 10 -11 πέτρινα χρόνια, πλέον το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πολιτικό μέλλον του τόπου μας”, εκτίμησε πως “αλλάζει το πολιτικό σύστημα” σημειώνοντας ότι “εμείς επιζητούμε στην επόμενη εκλογική διαδικασία να ετοιμάζουμε ήδη κυβερνητικό πρόγραμμα”.

Ειδικότερα, ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Δ. Ανδριανόπουλος σχολίασε ότι “η έκπληξή μας ήταν μεγάλη από την προσέλευση των πολιτών. Μας τίμησαν συμμετέχοντας στην ψηφοφορία και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, όπως ευχαριστούμε και τους 80 εθελοντές στη Μεσσηνία που βοήθησαν επί 16 ώρες για να γίνει αυτή η διαδικασία”. Σημείωσε ότι “το πρώτο πολιτικό μήνυμα που παίρνουμε από αυτές τις εκλογές είναι ότι ο κόσμος αναζήτησε ανανέωση. Αυτό πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Το δεύτερο μήνυμα είναι ότι οφείλουμε πάρα πολλά στη Φώφη Γεννηματά που κράτησε όρθια την παράταξη. Και η προσέλευση των πολιτών μας δίνει το στίγμα ότι η παράταξη παίρνει μια άλλη πορεία. Δεν ζητάμε μόνο να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση από δω και μετά. Αλλάζει το πολιτικό σύστημα. Εμείς επιζητούμε στην επόμενη εκλογική διαδικασία να ετοιμάζουμε ήδη κυβερνητικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε τους πολίτες, ευχαριστούμε τη δημοκρατική παράταξη. Θα πάμε την επόμενη Κυριακή στις εκλογές, αν δεν συμβεί κάτι διαφορετικό. Θα εκλέξουμε πρόεδρο του κινήματος. Οποιος και αν είναι, όποιος και να εκλεγεί, ενωμένοι θα πάμε μπροστά”.

Ο γραμματέας της Ν.Ε. εκτίμησε πως “πέρασαν τα 10 -11 πέτρινα χρόνια, πλέον το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πολιτικό μέλλον του τόπου μας” και πρόσθεσε: “Αναγνωρίσαμε από την προσέλευση των 270.000 ότι οι πολίτες μας εμπιστεύονται και περιμένουν πάρα πολλά από τη δική μας παράταξη. Πρέπει να ανταποκριθούμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Εχουμε όραμα και αυτό το όραμα πρέπει να το περάσουμε στην κοινωνία και στον τελευταίο πολίτη. Να θυμηθούμε πάλι τι ήταν το ΠΑΣΟΚ, τι έχει προσφέρει στην πατρίδα μας και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα, ώστε να τελειώνουμε και από την κυριαρχία της Δεξιάς και να δούμε το μέλλον. Η συμμετοχή της νεολαίας ήταν μεγάλη και μας εξέπληξε. Η νεολαία περιμένει πάρα πολλά από μας και θα ανταποκριθούμε στα θέλω της και στα όνειρά της”.

Τέλος, εξήγησε ότι “η πρωτιά Ανδρουλάκη μας δείχνει ότι οι πολίτες που συμμετείχαν, δίνουν μια προοπτική για ανανέωση της παράταξης. Δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε”.

Γ.Σ.