Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 20:29

Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Μελιγαλά για τα σκουπίδια

Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Μελιγαλά για τα σκουπίδια

"Το πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών και οι θέσεις του ΚΚΕ" είναι το αντικείμενο της εκδήλωσης που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Μελιγαλά του ΚΚΕ, αύριο Σαββάτο στις 7 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Μελιγαλά.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας, στέλεχος του ΚΚΕ, επικεφαλής του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση", της ελάσσονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται παράλληλα ότι “το ΚΚΕ δηλώνει ξεκάθαρα την αντίθεσή του στην δημιουργία σταθμού ''μεταβατικής'' διαχείρισης των απορριμμάτων και εργοστασίου επεξεργασίας στην περιοχή της Καλλιρρόης και την οποιαδήποτε ανάμιξη από τις πολυεθνικές και τους σκουπιδοεργολάβους. 

Στηρίζουμε τις αντιδράσεις των κατοίκων του Δήμου Οιχαλίας και τους καλούμε να μην έχουν καμιά εμπιστοσύνη σ’ αυτούς, που ενώ τους κάνουν το ''φίλο'' από την μια, από την άλλη συμφωνούν στην ουσία, που είναι η ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων”.

Το ΚΚΕ, καταλήγει η ανακοίνωση, εκτιμά ότι “είναι σοβαρές οι ευθύνες που βαραίνουν, τόσο την Περιφέρεια όσο και την δημοτική αρχή, αφού σταθερά και αταλάντευτα στήριζαν και στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική, και τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα σκουπίδια”.