Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 13:26

Συνεδρίαση συντονιστικής Ανεξάρτητων Ελλήνων

Συνεδρίαση συντονιστικής Ανεξάρτητων Ελλήνων

Η ανθρωπιστική δραστηριότητα αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, αντικείμενο συζήτησης στην πρόσφατη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Μεσσηνίας του κόμματος Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Στη σχετική ανακοίνωση, ειδικότερα, αναφέρεται ότι διενεργείται συγκέντρωση φαρμάκων για τους πολιορκημένους στο Κομπάνι, τα οποία θα σταλούν στα κεντρικά γραφεία του κινήματος στην Αθήνα και θα παραδοθούν στον εκπρόσωπο του κουρδικού κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας της Συρίας. Υπεύθυνη για την συλλογή και επιμέλεια των φαρμάκων - σκευασμάτων ορίστηκε η φαρμακοποιός Φαίη Ξηρογιάννη.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Σ.Ε. Μεσσηνίας των ΑΝΕΛ προβαίνει και στη συγκέντρωση ειδών ένδυσης και υπόδησης για τους φιλοξενούμενους σε ιδρύματα της Καλαμάτας, τα οποία και θα παραδώσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.
Στην ίδια συνεδρίαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ορίστηκαν ως εκπρόσωποι, των ετεροδημοτών ο οικονομολόγος Κωνσταντίνος Ξηρογιάννης και των εκλογικών αντιπροσώπων ο πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Αλούπης και ως υπεύθυνος εκδηλώσεων και διακίνησης υλικού ο Δημήτριος Μπαρμπετσέας.