Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 21:52

Καρατζαφέρης από Καλαμάτα: «Αν ο ΛΑΟΣ δεν μπει στη Βουλή, ο Τσίπρας θα πάρει αυτοδυναμία»

 

«Αν ο ΛΑΟΣ δεν μπει στη Βουλή, ο Τσίπρας θα πάρει αυτοδυναμία» υποστήριξε απόψε το βράδυ στην Καλαμάτα ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, και κάλεσε τους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν το κόμμα του.

 

Εκτίμησε ότι «δεν έχει καμιά διαφορά αν η Ν.Δ. πάει στο 23%, στο 24% ή στο 25%. Αν όμως οι Νεοδημοκράτες μας δώσουν μια μονάδα και μπούμε στη Βουλή, βγάζουμε 10 βουλευτές. Αν εμείς δεν μπούμε, ο Τσίπρας βγάζει αυτοδυναμία».

Μιλώντας στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματός του στη Μεσσηνία, όπου έγινε και η κοπή της πίτας για το 2015, ο κ. Καρατζαφέρης επέκρινε δριμύτατα τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως «είναι ο αχθοφόρος, αυτός που φόρτωσε την Αριστερά στην κυβέρνηση. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας το κατόρθωσε ο Σαμαράς».

Ανέφερε ότι «το μόνο ανάχωμα στον Τσίπρα για την Ελλάδα είναι ο ΛΑΟΣ». Είπε πως στους ευρωσκεπτικιστές, που είναι πρώτη δύναμη σε Αγγλία, Γαλλία, Φινλανδία και Ολλανδία, ο ίδιος ήταν αντιπρόεδρος στην Ευρωβουλή και επέμεινε ότι «είναι απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά η παρουσία μας στη Βουλή». Καυτηριάζοντας την επικοινωνιακή πολιτική του φόβου από τον Αντ. Σαμαρά, επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει τρόπος και μηχανισμός να μας διώξουν από την ΟΝΕ».

Ο Γ. Καρατζαφέρης στη συνέχεια της ομιλίας του πρότεινε σεισάχθεια και ανασύσταση της ΜΟΜΑ. Υποστήριξε το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" λέγοντας ότι «εμείς θέλουμε τις ψήφους μόνο Ελλήνων πατριωτών», γι’ αυτό στο ΛΑΟΣ δεν έχει υποψήφιους βουλευτές μουσουλμάνους και Τούρκους.

Για τη διαφορά του κόμματός του από τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι «εμείς είμαστε πατριωτικό κόμμα, αυτοί είναι ναζιστικό. Αρνούμαι κατηγορηματικά να υμνήσω τους Ναζί και το Χίτλερ».

Ανέφερε, τέλος, ότι «δεν δούλεψαν ούτε μία μέρα και πουθενά ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς. Και εφόσον δεν ξέρουν τον πόνο από τη δουλειά, πώς να καταλάβουν από ΕΝΦΙΑ και χαράτσια».

 

Γ.Σ.