Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 14:22

Βέβαιος ότι σύντομα η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση ο Αυγενάκης από την Καλαμάτα

Βέβαιος ότι σύντομα η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση ο Αυγενάκης από την Καλαμάτα

 

Τη βεβαιότητα ότι σύντομα η Ν.Δ. θα είναι κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός, εξέφρασε σήμερα ο αναπληρωτής γραμματέας της Π.Ε. και βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, σε προσυνεδριακή εσωκομματική εκδήλωση στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο "Rex". Κάλεσε, μάλιστα, τα μέλη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία να είναι ετοιμοπόλεμα, ακόμα και αύριο το πρωί.

Ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως εξαιρετικά ανίκανη, επικίνδυνη και βαθύτατα διεφθαρμένη, ενώ έκανε λόγο για την πιο βίαιη δημοσκοπική  μετακίνηση στη χώρα μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν οι δήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Μίλτος Χρυσομάλλης, Μαρία Οικονομάκου και Αντωνία Μπούζα, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Παναγιώτης Στρατικόπουλος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. Περικλής Μαντάς, που μίλησε για τελευταία φορά σε εσωκομματική εκδήλωση ως πρόεδρος της οργάνωσης.

 

Νωρίτερα το πρωί ο κ. Αυγενάκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ.