Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 18:25

Νέα Δημοκρατία: Η Αντζελα Σκλήκα με γυναίκες της Αιγιαλείας

Νέα Δημοκρατία: Η Αντζελα Σκλήκα με γυναίκες της Αιγιαλείας

Η συνεργασία των γυναικών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Ν.Δ. με την αναπληρώτρια Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος και υπεύθυνης Νοτίου Ελλάδος κ. Αντζελας Σκλήκα που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Αίγιο, ήταν καθοριστική για τα επόμενα βήματα της οργάνωσης.

Οι κυρίες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης: Αννα Σουφλή, Αγγελική Αλευρίτου, Αναστασία Μητροπούλου και Σοφία Χριστοδουλοπούλου, απηύθυναν την πρόσκληση προκειμένου να τεθούν κυρίως οργανωτικά ζητήματα και να ενημερωθούν από την κ. Σκλήκα μετά και το συνέδριο του κόμματος για θέματα κυρίως οργανωτικής δομής.

Η κ. Σκλήκα ενημέρωσε εκτενώς τις εκλεγμένες της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και τις κυρίες που κλήθηκαν ως εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, οι οποίες παραβρέθηκαν στη συνάντηση για τη νέα οργανωτική δομή του κόμματος και κυρίως τα όσα αναφέρθηκαν από τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τις γυναίκες και την σημαντικότητα του ρόλου τους τόσο στο κόμμα όσο και στην κοινωνία. Ηδη η πρώτη απόφαση ήταν ο προγραμματισμός ανοιχτής εκδήλωσης με ατζέντα που χειρίζεται η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων.

Επίσης η κ. Σκλήκα ανέλυσε το σχεδιάγραμμα του νέου Κανονισμού ενημερώνοντας για τις γραμματείες και τα πρόσωπα που τις απαρτίζουν, ενώ μίλησε για την αναγκαιότητα της δημιουργίας «πυρήνων» στις κατά τόπους κοινωνίες τονίζοντας ότι: «Η βάση του κόμματος είμαστε εμείς. Εμείς οφείλουμε να έχουμε τις πόρτες ανοιχτές προκειμένου η Ν.Δ. να διευρύνει τις δυνάμεις της και να υπηρετήσει το ρόλο που καλείται να παίξει για το μέλλον της πατρίδας μας».

Σημειώνοντας ότι η Ν.Δ. είναι το κόμμα της Ελληνίδας αφού πάντα οι γυναίκες έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην παράταξη, παρότρυνε τις γυναίκες - μητέρες της Αιγιαλείας να κατευθύνουμε τα παιδιά μας «όχι στον κομματισμό, αλλά στην πολιτική» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να μετέχουν στα όργανα και να είναι ενεργά, αφού αυτά είναι που θα στελεχώσουν την Ελλάδα του αύριο!

Κατόπιν της συγκέντρωσης με τις γυναίκες του κόμματος η κ. Σκλήκα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης κ. Βασίλη Σταθακάρο όπου είχαν εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν κυρίως την οργάνωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας μια και εντός των ημερών θα είναι έτοιμα τα νέα γραφεία του κόμματος επί της οδού Μητροπόλεως.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί η αναφορά της κ. Σκλήκα στις δυνατότητες Ανάπτυξης της μαγευτικής Αιγιαλείας όπως χαρακτήρισε την περιοχή μας, μετά την ξενάγηση από τις φίλες Νεοδημοκράτισσες στην πόλη του Αιγίου.