Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 14:44

Η Κοζομπόλη συνάντησε το Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Η Κοζομπόλη συνάντησε το Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας

Τα θέματα αστυνόμευσης στο νομό αλλά και την πορεία αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών, συζήτησαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Μεσσηνίας και υπεύθυνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Σώματα Ασφαλείας Παναγιώτα Κοζομπόλη και ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, αστυνομικός διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, σε χθεσινή τους συνάντηση. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου της βουλευτή «συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν στο ρόλο της Αστυνομίας στην προστασία του πολίτη, όπως θέματα οργανωτικής αναβάθμισης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, όσο και αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των αστυνομικών υπηρεσιών, καθώς και σημαντικά τοπικά ζητήματα αστυνόμευσης». 

Επίσης ο διευθυντής Αστυνομίας του νομού ενημέρωσε την κ. Κοζομπόλη και σχετικά «με τους πρόσφυγες - μετανάστες που φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις του Ταϋγέτου, στις ενέργειες για τη θεραπεία των πασχόντων και τη μεταφορά τους σε κέντρα κράτησης». Οσον αφορά δε σε πρόσφατα περιστατικά παραβατικότητας στην πόλη της Μεσσήνης, ο αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε ότι «η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο και η προσπάθεια επικεντρώνεται στην ευρύτερη περιοχή», ενώ αναφορικά με την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία προβλέπεται και με το πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα, ανέφερε ότι υλοποιείται ομαλά.


NEWSLETTER