Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 18:48

Χαρίτσης σε ποταμό Αρι και Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την

Επίσκεψη στον ποταμό Αρι πραγματοποίησε το Σάββατο ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης και συναντήθηκε με τη δήμαρχο Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρίτσης βρέθηκε στον Αρι, στο ύψος της Μικρομάνης, όπου διαπίστωσε τις καταστροφές που έχουν γίνει, πιθανότατα λόγω της πρόσφατης μόλυνσης από ελαιοτριβεία της περιοχής, σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου.

Με βάση την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Χαρίτσης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Μικρομάνης Χάρη Κουτσουρόπουλο για την κατάσταση και δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει άμεσα με τα αρμόδια υπουργεία, για να δρομολογηθεί λύση στο πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν και να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.
Στη συνέχεια ο βουλευτής επισκέφθηκε την πλατεία της Μικρομάνης, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Επίσης, συναντήθηκε με τη δήμαρχο Οιχαλίας Π. Γεωργακοπούλου, με την οποία συζήτησαν για τα έργα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το πρόγραμμα "Φιλόδημος" κατά την υπουργία του κ. Χαρίτση στα υπουργεία Οικονομίας και Εσωτερικών, αλλά και για τα προβλήματα της περιοχής. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για αμοιβαία συνεργασία στο μέλλον.
Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλ. Χαρίτσης βρέθηκε στο Διαβολίτσι και παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα του τοπικού Α.Ο. με την Ερμιονίδα, για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.