Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 17:20

Ο Μενέλαος Γερονικολός για αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ο Μενέλαος Γερονικολός για αεροδρόμιο Καλαμάτας

“Η Μεσσηνία ζητά την επίσπευση των διαδικασιών που σχετίζονται με την αναβάθμιση του πολιτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας και όχι επικοινωνιακές κορόνες”, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μενέλαος Γερονικολός.

Παρατήρησε ότι “η τοπική κοινωνία και οι θεσμικοί της φορείς, για μια ακόμα φορά, δεν έχουν ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγραμματισμού, με αποτέλεσμα να είναι θεατές των εξελίξεων” και κάλεσε “την κυβέρνηση, τα στελέχη της και τους βουλευτές του νομού να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να κρύβουν την πολιτική τους απραξία πίσω από δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσιεύματα”.

Ο κ. Γερονικολός εκτίμησε πως “αν οι δημοσιογράφοι των Αθηνών γνωρίζουν τις εξελίξεις που αφορούν το πολιτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας πριν από τους Μεσσήνιους, πριν από τους φορείς του τόπου μας, τότε κάτι δεν πάει καλά. Οι… copy paste πανηγυρισμοί αποδεικνύουν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι στόχος είναι η επικοινωνία και όχι η ουσία”.


NEWSLETTER