Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 14:02

Λόρα Μιλν: “Πώς να χαλαρώνεις” Ι Εκδόσεις Ψυχογιός

Γράφτηκε από την
Λόρα Μιλν: “Πώς να χαλαρώνεις” Ι Εκδόσεις Ψυχογιός

 

«Ισως σου φανεί δύσκολο να καταφέρεις να πετύχεις την απόλυτη χαλάρωση μέσα στην πολυάσχολη ζωή σου, αλλά είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι νομίζεις:

Μερικές απλές μέθοδοι και τεχνικές μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Γεμάτο απλές συμβουλές, ρητά που γαληνεύουν τον νου, και δραστηριότητες, το βιβλίο αυτό θα σε εφοδιάσει με όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις εσωτερική ηρεμία και πληρότητα.

Οι ασκήσεις χαλάρωσης μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό όπλο εναντίον του στρες. Αν μάθεις να χαλαρώνεις την αναπνοή και τους μυς σου, τότε είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και το μυαλό σου. Παρομοίως, όταν αποβάλλεις αγχώδεις σκέψεις και προβληματισμούς, βοηθάς το σώμα σου να χαλαρώσει πλήρως.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρεις πολλές και διαφορετικές τεχνικές που μπορείς να δοκιμάσεις. Οποια κι αν επιλέξεις, προσπάθησε να την εφαρμόσεις τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να είναι αποτελεσματική όταν θα τη χρειαστείς πραγματικά. Αυτό απαιτεί υπομονή και αποφασιστικότητα, αλλά να επιμείνεις – διότι αξίζει. Πες στον εαυτό σου ότι η χαλάρωση λειτουργεί όπως ένας μυς: όσο περισσότερο τον ασκείς τόσο πιο δυνατός γίνεται».

 

Εκδόσεις Ψυχογιός

Σελίδες: 160

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER