Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 15:14

"Πολύχρωμη ανάγνωση" της Ρίας Κορατζοπούλου

Γράφτηκε από την
"Πολύχρωμη ανάγνωση" της Ρίας Κορατζοπούλου

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι.

Τι θα λέγατε να βάζατε λίγο «χρώμα» στη φωνή σας κάθε φορά που διαβάζετε κάτι; Πώς θα σας φαινόταν, για παράδειγμα, αν διαβάζατε με λυπημένο ύφος ή σαν ρομπότ μια πρόταση; Αν σας αρέσει η ιδέα, η Πολύχρωμη ανάγνωση θα γίνει το παιχνίδι σας! Εδώ θα βρείτε έξι διαφορετικά συναισθήματα και ρόλους που θα σας μαγέψουν. Αρκεί να συνδυάσετε σωστά το σημείο στίξης με το συναίσθημα ή τον ρόλο που σας έχει τύχει. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και ετοιμαστείτε για την πιο δημιουργική και διασκεδαστική ανάγνωση της ζωής σας!

Το εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες της Ρίας Κορατζοπούλου είναι ιδανικό εργαλείο για: Εκπαιδευτικούς, γονείς, ειδικούς παιδαγωγούς, τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας (επίπεδο Α1) ή θεατρικό παιχνίδι.   

Ηλικία 5+

 

Η Ρία Κορατζοπούλου είναι φιλόλογος, απόφοιτη του τμήματος φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας και εξειδίκευση στην ειδική αγωγή. Αποτελεί μέλος της συντακτικής ομάδας της στήλης «Υλικό για εκπαιδευτικούς» στον διαδικτυακό τόπο των εκδόσεων Κίτρινο Πατίνι. Εκεί δημοσιεύονται άρθρα της, αλλά και προτάσεις εκπαιδευτικού υλικού για την αξιοποίησή του από παιδιά δημοτικού αλλά και γυμνασίου.

 

 

 


NEWSLETTER