Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 21:29

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του «Φον Δημητράκη» από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του «Φον Δημητράκη» από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του «Φον Δημητράκη» του Δημήτρη Ψαθά, που έκανε πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου, από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης. Εκτός από τις παραστάσεις που δόθηκαν στην Μεγαλόπολη, η Ομάδα έκανε περιοδεία στην Καλαμάτα, τη Μεσσήνη, την Τρίπολη και σε άλλες περιοχές.

Επίσης το έργο συμμετείχε σε 2 φεστιβάλ, στις 7 Αυγούστου στο 14ο Φεστιβάλ Θεάτρου της Κορίνθου, κερδίζοντας 3 βραβεία: Πρώτο Βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου πήρε ο Χρήστος Κασσελούρης, Πρώτο Βραβείο Β ΄ανδρικού ρόλου ο Βασίλης Χάβαρης και Βραβείο 3ης Καλύτερης Παράστασης η Ομάδα. Στις 10 Σεπτεμβρίου στους 30ούς Πανελλήνιους Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων του Δήμου Ζωγράφου, η Ομάδα πήρε 3 βραβεία: Πρώτο Βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου ο Χρήστος Κασσελούρης, Πρώτο Βραβείο Κοστουμιών ο Σωτήρης Μπελιάς και το Βραβείο του Κοινού ως Καλύτερης Παράστασης.

Το επόμενο έργο της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης, που ήδη ξεκίνησε πρόβες, είναι «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, υπό την σκηνοθεσία του καθηγητή υποκριτικής Θεόδωρου Εσπίριτου, το οποίο θα ανέβει στα μέσα Νοεμβρίου.