Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 07:53

Ροκ φεστιβάλ στον Ταΰγετο

Ροκ φεστιβάλ στον Ταΰγετο

 

Το ροκ φεστιβάλ “Music Ηighway Festival” θα γίνει στον Ταΰγετο το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου στην περιοχή Γόλα – Γοράνοι.

Το αναγνωρισμένο και άκρως επιτυχημένο φεστιβάλ της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής, μετά από 6 χρόνια σταθερής παρουσίας και διαρκώς ανοδικής πορείας στο ιστορικό “Κύτταρο” της Αθήνας, κάνει την πρώτη του εκδρομή έξω από την πρωτεύουσα. Το “Music Highway Festival” έκανε την εμφάνισή του το Φεβρουάριο του 2012 ως μία νέα πρόταση στα εγχώρια συναυλιακά δρώμενα. Με πρωτεργάτες και οικοδεσπότες τους “Mr. Highway Ban” και τη δημιουργική ομάδα των “Creatures” κατάφερε από την πρώτη στιγμή να εξελιχθεί σε θεσμό και σημείο αναφοράς για όλους τους φίλους της ανεξάρτητης, rock αλλά όχι μόνο, μουσικής της χώρας. Μερικά από τα σημερινά πιο γνωστά σχήματα της χώρας αναδείχθηκαν μέσα από το ”Music Highway Festival”, καθώς μία από τις βασικές αρχές του φεστιβάλ είναι να δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάζουν τη δουλειά τους. Εκτός από τους δημιουργούς του, “Villagers of Ioannina City”, “Τhe Big Nose Attack”, “Bullets”, “Empty Frame”, “Beggars”, “Dustbowl”, “Penny Dreadful”, “Thee Holy Strangers”, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν περάσει από το σανίδι του. 

Η καλοκαιρινή εκδοχή του Φεστιβάλ περιλαμβάνει εκδρομή στον μαγευτικό Ταΰγετο. Ο παραδοσιακός ξενώνας “Faris”, στην υπέροχη τοποθεσία Γόλα – Γοράνοι, στην ανατολική πλευρά του βουνού και σε υψόμετρο 1000 μέτρων, θα φιλοξενήσει ένα διήμερο μουσικής και διασκέδασης μέσα στη φύση. Το Σάββατο 29, και την Κυριακή 30 Ιουλίου, το “Music Highway Festival” θα ... πάρει τα βουνά κουβαλώντας μαζί του τα γνωστά υψηλά του στάνταρ και κάποιες από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές μπάντες της χώρας. Με χώρο για κατασκήνωση και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, με πεζοπορίες και άλλες δραστηριότητες, το καλοκαιρινό Festival προσκαλεί τους απανταχού φίλους της μουσικής και της φύσης να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. 

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “Κάλεσμα στον Ταΰγετο”. 

Οι συναυλίες αρχίζουν στις 8.30 μ.μ.

Για επικοινωνία:

https://www.facebook.com/musichighwayfestival, mrhighwayband@gmail.com,

Γιάννης Αφένδρας 6949-211338,

Γρηγόρης Ψαλτάκος 6942-912320.

Το μουσικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 29 Ιουλίου: “The Last Drive”, “Mr. Highway Band”, “Black Hat Bones”, “Lustin Jane”.

Κυριακή 30 Ιουλίου: 

“Villagers of Ioannina City (VIC)”, “The Big Nose Attack”, “Daddy’s Work Blues Band”, “Ftoo Fighters”. 

Η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ η μία ημέρα, 12 ευρώ οι 2 ημέρες.