Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 08:12

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Κάστρο Καλαμάτας

 

Ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός Πάνος Μουζουράκης με τη μπάντα “Mouzicians” δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στο Κάστρο Καλαμάτας την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς το κοινό σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει. Θα παρουσιάσει ακόμα τα καινούργια του τραγούδια από τον δίσκο «Μονόλογος για δύο», όπου συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Μανώλη Φάμελλο.

Τις εμφανίσεις αυτές ολοκληρώνει με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του: Δημήτρη Φροσύνη – μπάσο, Παύλου Καλτουρουμίδη – πλήκτρα / ενορχήστρωση, Βαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα, Σπύρου Λιβάνη – κιθάρα.

Επιπλέον προστίθεται ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών, ο Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο – κλαρινέτο και Γιώργος Ζαρέας στο τρομπόνι.

Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ που συμμετείχε στο “Voice” και η Δήμητρα Μπουλούζου (και στο βιολί). Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα και ο Ηλίας Καρούμπαλης και ο Νίκος Λαγός είναι υπεύθυνοι για την ηχητική πανδαισία.

Η γενική είσοδος κοστίζει 13 ευρώ και των ΑμεΑ - ανέργων 10.

Η προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.