ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΟΠΙΚΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 18:36

Εορταστική εκδήλωση στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Εορταστική εκδήλωση στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας

Εκδήλωση για τη συμμετοχή της Τριφυλίας στην Επανάσταση του 1821 θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στην ιστορική Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το δήμο, στις 5 το απόγευμα θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της Ανω Πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις αρχές του τόπου, σχολεία και συλλόγους. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης και θα γίνει ανάκρουση του εθνικού ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας.

Στις 5.30 θα παρουσιαστούν χοροί από μαθητές των δημοτικών σχολείων, του γυμνασίου και του λυκείου.

Στις 5.50 ο δήμος και ο Σύλλογος για την Προστασία και την Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, το Μορφωτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, το Μορφωτικό Σύλλογο Φιλιατρών «Πυρσός», το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, το Σύλλογο Γυναικών Κοπανακίου «Καλλιπάτειρα», το Μορφωτικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ), τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, το Σύλλογο «Ελληνομνήμονες» και την Ομάδα Ιππέων Κυπαρισσίας θα πραγματοποιήσουν εορταστική εκδήλωση (θεατρικό δρώμενο) με θέμα: «Αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Αρκαδιάς».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER