Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 16:17

Μουσική συναυλία των Chrysoula K. & Púrpura στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Μουσική συναυλία των Chrysoula K. & Púrpura στην Καλαμάτα

Το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιουνίου ξεκινά, στον προαύλιο χώρο του εκθεσιακού χώρου του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας, που στεγάζει τη Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια επί της οδού Σταδίου 64, στην Καλαμάτα, ο κύκλος θερινών εκδηλώσεων με τίτλο "...με φως καταμεσής του κόσμου".

Η πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ, θα φιλοξενήσει το γυναικείο συγκρότημα Chrysoula K. & Púrpura, “με ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει από τις ελληνικές ακτές μέχρι τις χώρες των Κελτών, την Πορτογαλία, έως και την εξωτική Αργεντινή” όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται:

“Με μία παράδοξη μίξη μουσικών οργάνων -κανονάκι και λαούτο από την ελληνική παράδοση και τις ορχήστρες της Ανατολικής Μεσογείου, φλάουτο και τσέλο από τη συμφωνική ορχήστρα και τη λόγια μουσική της Δύσης- το σχήμα δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για μια μουσική περιπέτεια έξω από τα συνηθισμένα.

Οι Chrysoula K. & Púrpura έχουν διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία τεσσάρων χρόνων, η οποία περιλαμβάνει εμφανίσεις στο εξωτερικό (Αυστρία, Φινλανδία, Αυστραλία) και συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς εντός και εκτός Ελλάδας.

Το σχήμα αποτελούν οι Xρυσούλα Κεχαγιόγλου (φωνή), Εφη Ζαϊτίδου (κανονάκι, φωνή), Μαρία Πλουμή (λαούτο, φωνή), Σοφία Σερέφογλου (φλάουτο) και Ελσα Παπέλη (βιολοντσέλο).

Προπώληση εισιτηρίων, με τιμή 20 ευρώ έκαστο, γίνεται από σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου στο κτήριο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας "Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια", κατά την διάρκεια λειτουργίας του χώρου της Εκθεσης (τηλ. 27210 86923) ενώ στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.


NEWSLETTER