Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 16:31

Στο βιβλίο Γκίνες από το 1999 τα Κρεμμύδια: 810 επιστήμονες από το ίδιο χωριό

Γράφτηκε από την

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου “Φουρτζοκρέμμυδα – πτυχιούχοι ενός αιώνα” θα γίνει σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 8 μ.μ. σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

Εκεί θα γίνει απονομή τιμητικών διπλωμάτων σε εκπαιδευτικούς που δίδαξαν στην περιοχή από: τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας Νίκο Ζαχαριά, τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Δημήτρη Οικονομόπουλο και τον πρ. περιφερειακό διευθυντή Πάνο Πετρόπουλο.

ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΦΡΟΥΤΖΟΚΡΕΜΜΥΔΑ"

Το έργο είναι αφιερωμένο στο Νικ. Κισκήρα του Παναγιώτη (1925 – 1948) και στις πρώτες σελίδες φιλοξενούνται σημειώματα από τους: μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, πρόεδρο Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας ΠΑΠΕΛ στην Καλαμάτα Νίκο Ζαχαριά, περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Πάνο Πετρόπουλο. Ο ίδιος ο συγγραφέας σημειώνει πως το βιβλίο εκδόθηκε για να τιμήσει “τους γονείς που έζησαν στο χωριό και αγωνίστηκαν στα κτήματά τους στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες της εποχής τους, και οι οποίοι θυσίασαν την όποια εναπομείνασα άνεσή τους για να υπηρετήσουν ευσυνείδητα τις ανάγκες μιας κοινωνίας που βρισκόταν σε πορεία και εξέλιξη”.

Το πρώτο κεφάλαιο αναλύει την ιστορία των Δημοτικών Σχολείων Φουρτζή – Κρεμμυδίων, μέσα και από μαρτυρίες γερόντων. Ενα ιδιαίτερα συγκινητικό σημείο αφορά στο πώς έζησαν τα παιδιά της εποχής, το σκληρό πρόσωπο του πολέμου... “Οταν κηρύχτηκε ο πόλεμος, χτύπησε το κοινοτικό τηλέφωνο και ο δάσκαλός μας, πήγε στο κοινοτικό τηλεφωνείο. Γυρίζει στην τάξη και μας λέει: “Πόλεμος παιδιά, φυγέτε”. Κλάμα κακό... Τα παιδιά ρωτούσαν: “Θα ‘ρθουμε αύριο δάσκαλε σχολείο;” ... Ο δάσκαλος είπε: “Αν χτυπήσει η καμπάνα”. Εκτοτε έκλεισε το σχολείο και άνοιξε πάλι το 1941-42. Οταν τελείωσε ο πόλεμος, μας πήραν τηλέφωνο ότι ο δάσκαλός μας ο Καρακούσης θα ερχόταν από τον στρατό. Τον είδαμε να έρχεται στο σχολείο με την στολή του. Στο σχολείο ήταν η Μαρί δασκάλα. Φωνές ,χαρά”...

Το δεύτερο κεφάλαιο είναι ένα αφιέρωμα στη δασκάλα, στη μνήμη της Υπατίας Τσόπελα. “H δασκάλα έφερε έτσι το Γιώργη στη γραμμή του, ωραίο το χρώμα, ωραίο το άρωμα, τα χέρια, η δασκάλα, τα σιωπηλά παιδιά στη γραμμή, ξαναπήρε τη θέση της έξω απ’ τη γραμμή, έβγαλε απ την τσέπη της κάτι σαν άσπρο, το ξεδίπλωσε ,το ζύγωσε στη μύτη της, το 'βαλε πάλι βιαστικά στην τσέπη της και είπε με κοφτή φωνή: -Εμπρός μαρς! Ένα – δύο, εν – δυό, εν – δύο”...

Ακολουθεί αναφορά στις νοσταλγικές μνήμες από τη σχολική ζωή και τη σημασία της κοινωνικής αλληλεπίδρασης με τον συναισθηματικά νοήμονα εκπαιδευτικό. “Με άλλα λόγια, δεν αρκεί να είναι κάποιος “καλός μαθητής”, αλλά χρειάζεται να διαθέτει ένα οπλοστάσιο κατάλληλων κοινωνικών αλληλεπιδράσεων με σημαντικούς άλλους, το οποίο, αφενός θα του προσδώσει

υψηλά επίπεδα ψυχικής ανθεκτικότητας, και, αφετέρου, θα του επιτρέψει να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις δυσκολίες της ζωής. Υπό το φως αυτών των ευρημάτων, στις σχετικές έρευνες πάνω στην ψυχική ανθεκτικότητα και τους προστατευτικούς παράγοντες, στους «σημαντικούς άλλους» περιλαμβάνονται, όχι μόνο το άμεσο και έμμεσο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και το φιλικό και το σχολικό περιβάλλον”.

Το τελευταίο κεφάλαιο υπογράφει η Σοφία Κονδύλη PhD. Κοινωνικής - Γνωστικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ για τα προηγούμενα, πηγή αποτελεσε η Εφημερίδα “Πρόοδος”.

Κατόπιν ο αναγνώστης βλέπει τις λίστες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που υπηρέτησαν στην περιοχή από το 1894 ως το 2007, καθώς και το ποιοι ήταν οι διευθυντές. Ακολουθεί η λίστα με τους πτυχιούχους, καταγόμενους από τα Φουρτζοκρέμμυδα και η επεξηγηματική αναφορά πως το ποσοστό αναλογίας επιστημόνων επί του γενικού πληθυσμού της κοινότητας φθάνει το 30% (χωρίς να περιλαμβάνονται οι σπουδάζοντες, οι φοιτητές). Για το λόγο αυτό το χωριό μπήκε στη λίστα των Ρεκόρ Γκίνες το 1999, με τους 273 επιστήμονες: γιατροί 50, οδοντίατροι 9, φαρμακοποιοί 13, μηχανικοί Πολυτεχνείων 37, καθηγητές 54, δάσκαλοι 28, απόφοιτοι Α.Σ.Ο.Ε.Ε., Νομικής Παντείου, κ.τ.λ. 54, Ευελπίδων και Ικάρων 6, υπομηχανικοί 15, νηπιαγωγοί και οικιακής οικονομίας 7. Σε επόμενες λίστες οι επιστήμονες αναφέρονται ανά οικογένεια και τόπο καταγωγής.

Η έρευνα ολοκληρώνεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από τους δασκάλους, τους μαθητές, τις γυμναστικές επιδείξεις, τις σχολικές γιορτές. Τέλος, το εξώφυλλο του βιβλίου φιλοτέχνησε ο Αθ. Ι. Βλάχος.

 

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟ ΛΕΙΑ ΦΟΥΡΤΖΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ 1894-2007

Αλεξόπουλος Νικόλαος, Αλιφέρη Υπατία, Αντωνοπούλου Αντωνία, Αντωνοπούλου Παναγιώτα, Αράπη Ευσταθία, Βάγια Δήμητρα, Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος, Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα, Βαμβακά Ευγενία, Βασινιώτης Ευάγγελος, Γεωργοπούλου Δήμητρα, Γκεσερλή Δήμητρα, Γκούμα Αναστασία, Γυφτόπουλος Βασίλειος, Δεμπεγιώτης Χρήστος, Δημητρακοπούλου Κυριακή, Δημοπούλου Βασιλική, Διπλάρη Αναστασία, Ζαφειροπούλου Ηλέκτρα –Ελένη, Ηλιακοπούλου Χριστίνα, Θεοδοσάτος Γιώργος, Θεοφιλοπούλου Ελπίδα, Καλαποθαράκος Βασίλης, Καπάνταη Φωτεινή, Καρακούσης Αντώνιος, Καραμπάτσου Σταυρούλα, Καρβέλα Ευσταθία, Καρύδη Χρυσούλα, Κατσίγιαννη Τούλα, Κεραμιδά Ολγα, Κοκκίνης Δημήτριος, Κοτσομύτης Διονύσιος, Κοχλιαρίδης Κωνσταντίνος, Κωτσάκης Ιωάννης, Λύσσαρη Ευαγγελία, Μαράντου Γεωργία, Μαρκοπούλου Βασιλική, Ματσίρας Σπύρος, Μίχος Μανώλης, Μπάκα Χριστίνα, Μπόσινα Χρυσούλα, Μυλωνάς Παναγιώτης, Νικολόπουλος Σωτήρης, Ξηρόγιαννη Αλεξάνδρα, Ξυνός Αλέξανδρος, Ξυνός Παναγιώτης, Παλιατσέας, Παλούκα Σοφία, Παναγόπουλος Δημήτριος, Παναγοπούλου Τούλα, Πανταζόπουλος Νίκος, Παπαδιανέλου Αρτεμις, Πιπερίδου Ελένη, Ρούσση Μαρί, Σάλμα Μαρία, Σαραντοπούλου Παναγιώτα, Σερενέ Νίτσα, Σιμόπουλος Θωμάς, Τάσιος Δημήτρης, Τσαγκάρη Ελένη, Τσάκωνα Παναγιώτα, Τσακπινέλλης Νίκος, Τσομπανούδης Απόστολος, Τσόπελας Ντίνος, Τσουκαλοχωρίτου Ειρήνη, Τσιμικλή Μαρία, Χορταρέας Γεώργιος, Χουλιαρέας Σταύρος.

Σε δύσκολες περιστάσεις δίδαξαν χωριανοί με ειδικά προσόντα (απόφοιτοι σχολαρχείου – εκκλησιαστικών σχολών ή γιατροί): Κισκήρας Αντρέας του Δημητρίου, Κισκήρας Παρασκευάς του Παύλου, Μαγγανάς Γεώργιος (γιατρός).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΦΟΥΡΤΖΗ 1893-1897, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 1897-2007

Φουρτζή: Χορταρέας Γεώργιος από 30-6-1894, Καλαποθαράκος Βασίλειος από 5-11-1894, Μυλωνάς Χαράλαμπος από 14-11-1895, Κισκήρας Ανδρέας Δ. από 1897.

Κρεμμύδια: Πατριαρχέας Δημοσθένης 1904-1930, Πατσουρέα Σταυρούλα.1930-1937, Καρακούσης Αντώνης 1937-1945, Ξυνός Παναγιώτης.1945-1966, Πανταζόπουλος Νίκος 1966-1978, Καραμπάτσου Σταυρούλα 1978-1980, Παναγόπουλος Δημήτρης 1980-1981, Ματσίρας Σπύρος 1981-1982, Καρβέλα Ευσταθία 1982-1983, Αράπη Ευσταθία 1983-1986, Σιμόπουλος Θωμάς 1986-1987, Κοτσομύτης Διονύσιος 1987-2000, Τσακπινέλλης Νίκος 2000-2007.

 

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΚ ΑΕΞΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ

Καρακούσης Αντώνης δάσκαλος, Καρακούσης Πέτρος παιδίατρος, Κισκήρας Γεώργιος φαρμακοποιός, Κισκήρας Δημήτρης γεωλόγος, Κισκήρας Θεμιστοκλής γιατρός, Κισκήρας Νικόλαος δάσκαλος, Κισκήρας Νίκος μαθηματικός, Κισκήρας Παναγιώτης γυναικολόγος, Κισκήρας Παναγιώτης καρδιολόγος, Μαγγανάς Γεώργιος γυναικολόγος, Μπάλτας Αλέξης καθηγητής, Νικολόπουλος Σωτήρης δάσκαλος, Ξυνός Παναγιώτης δάσκαλος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος γυναικολόγος, Τσόπελας Ντίνος δάσκαλος, Τσόπελας Τάσος δάσκαλος.

 

Ο πρώτος εγγεγραμμένος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών ήταν ο Θεόδωρος Παν. Μαγγανάς που είχε γεννηθεί το 1899. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να αποφοιτήσει, διότι έφυγε από την ζωή δεκαεννέα ετών το 1918.

 

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ 810 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΡΤΖΟΚΡΕΜΜΥΔΑ

 

Σημ.: Παρατίθενται οι πτυχιούχοι ομαδοποιημένοι με την εξής μορφή: το όνομα της οικογένειας και το χωριό ως τίτλος, και ακολουθούν από κάτω οι πτυχιούχοι που προέρχονται από αυτήν, με τα στοιχεία τους (επώνυμο-όνομα-πατρώνυμο) και, τέλος, η σχολή από την οποία αποφοίτησαν. Τονίστηκαν τα ονόματα των πτυχιούχων, που η μητέρα τους (που υπογραμμίζεται) κατάγεται από το εκάστοτε χωριό.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Αποστολοπούλου Κατερίνα Νικολάου ΑΣΣΟΕ

 

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Αδαμόπουλος Γεώργιος Βασίλειος Νομική

 

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Αλεξόπουλος Νικόλαος Παναγιώτης δάσκαλος

Αλεξοπούλου Αγγελική Νικόλαος φιλόλογος

Αλεξόπουλος Παναγιώτης Νικόλαος φιλόλογος

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Αποστολοπούλου - Παυλή Σοφία Γεώργιος

Παυλή Βασιλική Γεώργιος φιλόλογος

Παυλής Σωτήριος Γεώργιος Ιστορικό - Αρχαιολογικό Καλαμάτας

 

ΒΥΤΙΝΙΩΤΗΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Βυτινιώτης Ανδρέας Γεώργιος μαθηματικός

Βυτινιώτης Φίλιππος Ανδρέας ΤΕΙ Μεσολογγίου

Βυτινιώτη – Γερακάρη Σταυρούλα

Γερακάρης Αθανάσιος Νικόλαος ΤΕΙ Καλαμάτας

 

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Βλαχογιάννης Γιάννης Μιχάλης μηχανολόγος μηχανικός

Βλαχογιάννη Ευγενία Μιχάλης Διοίκηση Επιχειρήσεων

Βλαχογιάννης Γιάννης Βασίλειος μηχανολόγος ηλεκτρολόγος

Βλαχογιάννης Ευγένιος Βασίλειος μηχανολόγος μηχανικός

Βλαχογιάννη Αννα Βασίλειος Οικονομικά

Βλαχογιάννη - Κορνίτου Εριέτα Ιωάννη

Κορνίτου Αναστασία Ιορδάνη Καλών Τεχνών

 

ΔΕΜΠΕΓΙΩΤΗΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Δεμπεγιώτη Γεωργία Σωτήρης Νομική

Δεμπεγιώτη Ηρώ Παντελής φιλόλογος

Δεμπεγιώτη Βασιλική Λεωνίδας Οικονομικό τμήμα Νομικής

Δεμπεγιώτη Αναστασία Παρασκευάς Οικονομικό τμήμα Νομικής

Δεμπεγιώτη Φωτεινή Διονύσιος Μαθηματικός

Δεμπεγιώτη Φωτεινή Χρήστος Γυναικολόγος

Δεμπεγιώτη Αναστασία Δημήτριος Ιατρική

Δεμπεγιώτη Κανέλα-Ιωάννα Σταύρος Οικονομικά

Δεμπεγιώτη Κατερίνα Σταύρος Φιλόλογος

Δεμπεγιώτη Δήμητρα Χρήστος Οικονομικά (Λογιστική)

Δεμπεγιώτη Άλκηστη Κων/νος Φαρμακοποιός

Δεμπεγιώτη Βίκυ Λεωνίδας Τεχνολόγος Ακτινολόγος

Δεμπεγιώτης Αθανάσιος Πέτρος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Δεμπεγιώτης Αναστάσιος Αντώνιος ΑΣΣΟΕΕ

Δεμπεγιώτης Αντώνης Χρήστος Καλών τεχνών (ζωγράφος)

Δεμπεγιώτης Βασίλειος Παναγιώτης Γυναικολόγος

Δεμπεγιώτης Δημήτριος Σπύρος Νομική και Πάντειο

Δεμπεγιώτης Δήμος Χρήστος Ευελπίδων

Δεμπεγιώτης Διονύσιος Αντώνιος ΑΣΣΟΕΕ

Δεμπεγιώτης Διονύσιος Πέτρος Βιομηχανική

Δεμπεγιώτης Διονύσιος Σπύρος Χειρουργός

Δεμπεγιώτης Ετεοκλής Κων/νος Φαρμακοποιός

Δεμπεγιώτης Ιωάννης Σωτήρης Πάντειος

Δεμπεγιώτης Κώστας Φώτης Φαρμακοποιός

Δεμπεγιώτης Νικόλαος Πέτρος ΑΣΣΟΕΕ

Δεμπεγιώτης Νικόλαος Πέτρος Βιομηχανική

Δεμπεγιώτης Νικόλαος Γεώργιος Τεχνολόγος Τροφίμων

Δεμπεγιώτης Παναγιώτης Βασίλειος Ιατρική

Δεμπεγιώτης Παρασκευάς Βασίλειος Βιομηχανική

Δεμπεγιώτης Πέτρος Ιωάννης Ευελπίδων

Δεμπεργιώτη Σμαραγδή Παρασκευάς Οικονομικό τμήμα νομικής

Δεμπεγιώτης Σπύρος Διονύσιος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Δεμπεγιώτης Τρύφωνας Χρήστος Ουρολόγος

Δεμπεγιώτης Φώτης Κων/νος Φαρμακοποιός

Δεμπεγιώτης Χρήστος Αντώνιος Δάσκαλος

Δεμπεγιώτης Πέτρος Νικόλαος Γιατρός

Δεμπεγιώτης Σωτήρης Ιωάννης Γιατρός

Δεμπεγιώτη - Αθανασούλια Γεωργία Σωτήρης

Αθανασούλια Μάρθα Παναγιώτης Νομική

Δεμπεγιώτη - Καπουλέα Δήμητρα

Καπουλέα Σταυρούλα Νικόλαος Φυσικό

Δεμπεγιώτη - Καλομοίρη Κων/να Ευάγγελος

Καλομοίρη Αναστασία Γεώργιος Φιλοσοφική

Δεμπεγιώτη - Μουστογιάννη Βασιλική Παναγιώτης

Μουστογιάννη Παναγιώτα Βασίλειος Δικηγόρος

Δεμπεγιώτη - Τσίχλη Βασιλική Αλέξανδρος

Τσίχλη Βούλα Παναγιώτης Φαρμακοποιός

Τσίχλης Αλέκος Παναγιώτης Κλασσική Μουσική

Δεμπεγιώτη - Δούση Κωνσταντίνα Χρήστος

Δούσης Ιωάννης Χρήστος Ιατροδικαστής

 

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Διονυσόπουλος Χρήστος Ιωάννης Ευελπίδων

Διονυσοπούλου Βασιλική Κωνσταντίνος Νηπιαγωγός

Διονυσοπούλου Μαρία Θεόδωρος Φιλόλογος

Διονυσοπούλου Χρυσούλα Θεόδωρος Γιατρός

Διονυσοπούλου Αναστασία Γεώργιος Δικηγόρος

Διονυσοπούλου Τσορώνη Μαρία Θεόδωρος

Τσορώνης Κων/νος Αναστάσιος Οινολόγος - Γευσιγνώστης

Τσορώνης Θεόδωρος Αναστασίου Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές

Τσορώνη Αγαθή Αναστασίου Εικαστικά - Ζωγράφος

Διονυσοπούλου - Γαβαλιάτση Χρυσούλα Θεόδωρος

Γαβαλιάτσης Πέτρος Ισίδωρου Μοριακή Βιολογία

Γαβαλιάτσης Θεόδωρος Ισίδωρου Χημικός

 

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Διονυσόπουλος Κωνσταντίνος Νικόλαος Υπομηχανικός

Διονυσόπουλος Νικόλαος Κωνσταντίνος Μηχανολόγος

Διονυσόπουλος Νικόλαος Γεώργιος Γυμναστής

Διονυσοπούλου Παγώνα Χαράλαμπος Υπομηχανικός

Διονυσοπούλου Πόπη Χαράλαμπος Οικονομικά

Διονυσοπούλου Γεωργία Κωνσταντίνου Οικονομικά Νομικής

 

ΔΙΠΛΑΡΗΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Διπλάρη Αγγελική Αναστάσιος Δασκάλα

Διπλάρης Διονύσιος Ανδρέα Διοίκηση Αγροτικών Πόρων

Διπλάρη Κωνσταντίνα Σταύρος Φιλόλογος

Διπλάρη Κωνσταντίνα Αθανάσιος Υπομηχανικός

Δίπλαρη Μαρία Αγγελής Φαρμακοποιός

Διπλάρη Παναγιώτα Γεώργιος Θεολογία

Διπλάρη Τασία Βαγγέλης Δασκάλα

Δίπλαρης Αναστάσιος Γεώργιος Φιλόλογος

Διπλάρης Γεώργιος Τάκης Πολιτικός Μηχανικός

Διπλάρης Κώστας Νίκος Ορθοπεδικός

Διπλάρης Κώστας Παναγιώτης ΩΡΙΛΑ

Διπλάρης Νίκος Διονύσιος Υπομηχανικός

Διπλάρης Διονύσιος Νικόλαος Επιστήμες Υλικών

Διπλάρη Αικατερίνη Νικόλαος Μηχ. Σχεδ. Πρ. Συστημάτων

Διπλάρης Στέφανος Κωνσταντίνος Πολιτικός Μηχανικός

Διπλάρης Φώτιος Κωνσταντίνος Μηχανολόγος Μηχανικός

Διπλάρη Φωτεινή Γεώργιος Φιλοσοφική

Διπλάρης Παναγιώτης Γεώργιος Μηχανολόγος Μηχανικός

Διπλάρης Νικόλαος Κωνσταντίνου Μηχανικός Η/Υ και πληροφορικής

Διπλάρη -Πανταζοπούλου Αγγελική Τάκης

Πανταζόπουλος Κωνσταντίνος Λάμπρου Μηχανολόγος Μηχανικός

Διπλάρη - Αποστολοπούλου Ελένη Ιωάννης

Αποστολοπούλου Χριστίνα Αναστάσιος Φιλοσοφική

Αποστολόπουλος Ηλίας Αναστάσιος Οργ.κ Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

ΔΙΠΛΑΡΗΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Διπλάρη Ανδριάννα Νικόλαος Αρχιτέκτων

Διπλάρη Γεωργία Δημήτριος Παιδίατρος

Διπλάρης Βασίλειος Ηλίας Σχολ. Ικάρων

Διπλάρης Δημήτριος Νικόλαος Τεχν. Γεωπόνος

Διπλάρης Δημήτριος Ηλίας Φυσικός

Διπλάρης Νικόλαος Παναγιώτης Βιομηχανική

Διπλάρης Νικόλαος Δημήτριος Πολιτικός Μηχανικός

Διπλάρης Σπυρίδων Νικόλαος Μαθηματικός

Διπλάρη Διονυσία Νικόλαος Μαθηματικός

Διπλάρη -Παναγιωτοπούλου Γεωργία Δημήτριος

Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης Γεωργίου Δικηγόρος

 

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Δημητρακόπουλος - Κουταβάς Μιχάλης Ανδρέας Φυσικός

Δημητρακόπουλος - Κουταβάς Μιχάλης Ανδρέας Φυσικός

Δημητρακοπούλου - Κουταβά Θεοδώρα Ανδρέας Βιολόγος

Δημητρακοπούλου - Κουταβά Ιωάννα Μιχάλης ΑΣΟΕ

Δημητρακοπούλου - Κουταβά Κωνσταντίνα Μιχάλης Χημικός

Δημητρακοπούλου -Κουταβά - Χαρίτου Θεοδώρα Ανδρέας

Χαρίτου Κωνσταντίνα Τάκης Μαθηματικός

Χαρίτος Στάθης Τάκης Φυσικός

Χαρίτου Ρουμπίνη Τάκης Δασκάλα

 

ΘΑΝΟΥ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Πολυζώη - Θάνου Βασιλική

Θάνου Χριστίνα Ζήσης Λογιστικά

Πολυζώη - Αγγελοπούλου Παναγούλα Θεοφάνη

Αγγελοπούλου Φανή Νικόλαος Καθηγήτρια

 

ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΛΗΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Καρκατζούλη Αλεξάνδρα Κων/νος Δικηγόρος

Καρκατζούλη Αναστασία Παναγιώτης Φιλόλογος

Καρκατζούλη Άννα Φώτης Καθ. Αγγλικής Φιλολογίας

Καρκατζούλη Βάσω Αλέξανδρος Κοινωνική Λειτουργός

Καρκατζούλη Δήμητρα Στέφανος Γαλλική Φιλολογία

Καρκατζούλη Ελένη Αθανάσιος Δασκάλα

Καρκατζούλη Ελένη Αθανάσιος Δασκάλα

Καρκατζούλη Ελένη Στέφανος Ναυτιλιακά

Καρκατζούλη Κυριακούλα Παναγιώτης Οικονομικές Επιστήμες

Καρκατζούλη Κωνσταντίνα Μιχάλης Φαρμακοποιός

Καρκατζούλη Όλγα Αλέξανδρος Εμπορική

Καρκατζούλη Παναγιώτα Γεώργιος Δικηγόρος

Καρκατζούλη Σταυρούλα Αθανάσιος Ιατρική

Καρκατζούλη Χριστίνα Κων/νος Πληροφορική

Καρκατζούλη Χριστίνα Γεώργιος Ιατρική

Καρκατζούλη Γεωργία Σταύρος Κοινωνική Λειτουργός

Καρκατζούλη Αποστολία Γεώργιος Φιλόλογος

Καρκατζούλης Αθανάσιος Αλέξανδρος Δάσκαλος

Καρκατζούλης Αθανάσιος Ηλίας Νομική

Καρκατζούλης Αθανάσιος Χρήστος Νομική

Καρκατζούλη Πένυ Στέφανος Οικονομικές Επιστήμες

Καρκατζούλη Ειρήνη Στέφανος Οικονομικές Επιστήμες

Καρκατζούλης Αλέξανδρος Αθανάσιος Δάσκαλος

Καρκατζούλης Αλέξανδρος Αθανάσιος Δάσκαλος

Καρκατζούλης Γεώργιος Θεόδωρος Ιατρική

Καρκατζούλης Γεώργιος Παναγιώτης Οδοντίατρος

Καρκατζούλης Γιάννης Γεώργιος Φαρμακοποιός

Καρκατζούλης Θεόδωρος Γεώργιος Οδοντίατρος

Καρκατζούλης Κώστας Σπύρος Γυναικολόγος

Καρκατζούλης Λάμπρος Γεώργιος Φαρμακοποιός

Καρκατζούλης Λάμπρος Γεώργιος Χημικός

Καρκατζούλης Παναγιώτης Σπύρος Οικονομικές Επιστήμες

Καρκατζούλης Σπυρίδων Κων/νος Βιολόγος

Καρκατζούλης Στέλιος Γεώργιος Ενδοκρινολόγος

Καρκατζούλης Τάκης Γεώργιος Ευελπίδων

Καρκατζούλης Φώτης Παναγιώτης Δάσκαλος

Καρκατζούλη Γεωργία Σταύρος Κοινωνική Διοίκηση??

Καρκατζούλη Σταυρούλα Δημήτριος Γυμναστική Ακαδημία

Καρκατζούλη- Καλπακτζίδη Ασήμω Μιχάλης

Καλπακτζίδη Ελένη Κων/νος Πολιτικές Επιστήμες

Καρκατζούλη- Παπαδημητρίου Βιβή Γεώργιος

Παπαδημητρίου Δημήτρης Χρήστος Τεχν. Γεωπόνος

Παπαδημητρίου Γεωργία Χρήστος Ψυχολογία

Καρκατζούλη - Μαυρομάτη Κούλα Πάνος

Μαυρομάτης Σωτήρης Μαυρομάτης ΑΣΟΕ

Καρκατζούλη -Μπούζα Αλεξάνδρα Λάμπρος

Ζάλιαρης Διονύσιος Παναγιώτης Φαρμακοποιός

Καρκατζούλη- Βούρτση Βάσω Αλέξανδρος

Βούρτσης Νικόλαος Διονύσιος Υπομηχανικός

Βούρτση Στυλιανή Διονύσιος Καθηγήτρια

Καρκατζούλη - Θεοδωρίδου Όλγα Αλέξανδρος

Θεοδωρίδου Δέσποινα Μιχάλης Οικονομικές Επιστήμες

Θεοδωρίδου Ελένη Μιχάλης Βιομηχανική

Θεοδωρίδης Αλέκος Μιχάλης Ηλ/γος Μηχ/κος Η/Υ

Καρκατζούλη Σταυρούλα Παναγιώτης

Σαρήγιαννη Κανέλα Γεώργιος Δόκιμος Οικ. Αξιωμ. Εμπορ. Ναυτικού

Καρκατζούλη- Μανιάτη Ντίνα Μιχάλης

Μανιάτη Σταυρούλα Νίκος Φαρμακοποιός

Καρκατζούλη – Ράλλη Ολγα Απόστολος

Ράλλης Σπύρος Παναγιώτης μαθηματικός

Καρκατζούλη – Δημητροπούλου Διαμάντω Κωνσταντίνος

Διαμαντοπούλου Αννα Παναγιώτης καθηγήτρια

 

ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Καρακούση Δήμητρα Γεώργιος Φαρμακοποιός

Καρακούση Ελένη Πέτρος Φιλόλογος

Καρακούση Νίκη Πέτρος Φιλόλογος

Καρακούση Ρένα Πέτρος Γιατρός

Καρακούσης Αντώνης Αναστάσιος Δάσκαλος

Καρακούσης Αντώνης Παναγιώτης Δάσκαλος

Καρακούσης Βασίλειος Ανδρέας Μικροβιολόγος

Καρακούσης Γιώργος Κωνσταντίνος Γιατρός

Καρακούσης Κωνσταντίνος Πέτρος Ογκολόγος

Καρακούσης Παναγιώτης Αναστάσιος ΑΣΟΕΕ

Καρακούσης Πέτρος Κωνσταντίνος Παιδίατρος

Καρακούσης Πέτρος Κωνσταντίνος Γιατρός

Καρακούσης Αναστάσιος Αντώνιος Παραδοσιακή Μουσική

Καρακούση Σταυρούλα Παναγιώτης Φιλοσοφική

Καρακούση Ευγενία Παναγιώτης Οικονομικά

Καρακούση - Σούμπλη Σταυρούλα Κωνσταντίνος

Σούμπλης Μιχάλης Βασίλειος Μαθηματικός -Οικονομικά

Σούμπλη Λέλα Βασίλειος Καθηγητής

Σούμπλης Κωστής Βασίλειος Πολιτικός Μηχανικός

Καρακούση - Φωτεινάκη Ευγενία Γεώργιος

Φωτεινάκη Ελένη Γεώργιος Γιατρός

Φωτεινάκη Σταυρούλα Γεώργιος Οδοντίατρος

Καρακούση- Ζαρμακούτη Δήμητρα Γεώργιος

Ζαρμακούπης Θεοφάνης Στέφανος Οδοντίατρος

Ζαρμακούπη Παρασκευή Στέφανος Διαιτολόγος

 

ΚΙΣΚΗΡΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Κισκήρα Αιμιλία Νικόλαος Φιλόλογος

Κισκήρα Αλεξάνδρα Κωνσταντίνος Φαρμακοποιός

Κισκήρα Βάσω Παναγιώτης Οδοντίατρος

Κισκήρα Γεωργία Δημήτριος Φαρμακοποιός

Κισκήρα Γεωργία Δημήτριος Τεχνολόγος Υγείας

Κισκήρα Γιούλα Νικόλαος Οικονομικά

Κισκήρα Κωνσταντίνα Πάνος Φιλόλογος

Κισκήρα Μαρία Αθανάσιος Οδοντίατρος

Κισκήρα Μαρία Κωνσταντίνος Νηπιαγωγός

Κισκήρα Μαρία Παύλος Νηπιαγωγός

Κισκήρα Μεταξία Νίκος Φιλόλογος

Κισκήρα Νέλη Παναγιώτης Μικροβιολόγος

Κισκήρα Όλγα Χρήστος Ιατρική

Κισκήρα Παναγούλα Πέτρος Οικονομικά

Κισκήρα Παναγούλα Σωτήρης Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών

Κισκήρα Πιπίτσα Αθανάσιος Μικροβιολόγος

Κισκήρα Φανή Πάνος Φιλόλογος

Κισκήρα Φαίη Γιώργος Συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων

Κισκήρα Εβίτα Χρήστου Ιατρική

Κισκήρα Βάσια Νικολάου Εμπορία και διαφήμιση Marketing

Κισκήρας Τάκης Νίκου Ψηφιακά Συστήματα .

Κισκήρας Βασίλειος Γεώργιος Πάντειος

Κισκήρας Γεώργιος Χρήστος Φαρμακοποιός

Κισκήρας Δημήτρης Ανδρέας Γεωπόνος

Κισκήρας Θεοδόσιος Αθανασίου Δικηγόρος

Κισκήρας Θεμιστοκλής Χρήστος Παθολόγος

Κισκήρας Ιωάννης Θεόδωρος Μηχανολόγος Μηχανικός

Κισκήρας Κωνσταντίνος Γεώργιος Μηχανολόγος

Κισκήρας Κωνσταντίνος Αθανάσιος Δικηγόρος

Κισκήρας Κώστας Νικόλαος Πολιτικός Μηχανικός

Κισκήρας Νικόλαος Παναγιώτης Δάσκαλος

Κισκήρας Νικόλαος Γεώργιος Πολιτικός Μηχανικός

Κισκήρας Νικόλαος Δημήτριος Ψυχολογία

Κισκήρας Νίκος Ανδρέας Μαθηματικός

Κισκήρας Νίκος Κωνσταντίνος Υπομηχανικός

Κισκήρας Νίκος Βασίλειος Υπομηχανικός

Κισκήρας Παναγιώτης Χρήστος Γυναικολόγος

Κισκήρας Παναγιώτης Ανδρέας Παθολόγος

Κισκήρας Πολύβιος Αθανασίου Χημ. Μηχανικός

Κισκήρας Χρήστος Αθανάσιος Φυσικομαθηματικός

Κισκήρας Χρήστος Παναγιώτης Μικροβιολόγος

Κισκήρας Χρήστος Γεώργιος Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κισκήρας Αλέξης Γεώργιος Ηλεκτρ. Υπολογιστές

Κισκήρα Φωτεινή-Άρτεμης Κωνσταντίνου

Κισκήρα - Μποσινάκη Αλεξάνδρα Κωνσταντίνος

Μποσινάκης Βασίλειος Άγγελος Φαρμακοποιός

Μποσινάκης Κωνσταντίνος Άγγελος Ιατρική

Κισκήρα -Λύκου Μαρία Κωνσταντίνος

Λύκου Βούλα Βασίλειος Οικονομικά

Κισκήρα -Χαραλαμπάκη Πίτσα Αθανάσιος

Χαραλαμπάκη Νικολέτα Μιχάλης Ιατρική

Κισκήρα - Βλάχου Γιούλα Πέτρος

Βλάχος Χρήστος Κωνσταντίνος Γεωπόνος

Βλάχου Αγγελική Κωνσταντίνος Ιατρική

Κισκήρα - Κατσιγιάννη Πάτρα Παναγιώτης

Κατσιγιάννη Βούλα Τάκης Φαρμακοποιός

Κατσιγιάννη Φωφώ Τάκης Οικονομικά

Κισκήρα - Φράγκου Κατίνα Ιωάννης

Φράγκος Κώστας Γιώργος Δάσκαλος

Κισκήρα- Φράγκου Τούλα Κωνσταντίνος

Φράγκου Αθανασία Θεόδωρος Οικονομικά

Κισκήρα - Μπαλαφούτη Σταυρούλα Κωνσταντίνος

Μπαλαφούτη Γεωργία Κωνσταντίνος Νομική

Κισκήρα - Καραμπάτσου Αναστασία Γεώργιος

Καραμπάτσος Αθανάσιος Γεώργιος Δάσκαλος

Καραμπάτσος Βασίλειος Γεώργιος Κτηνίατρος

Κισκήρα - Ζαχαροπούλου Σταυρούλα Θεόδωρος

Ζαχαρόπουλος Απόστολος Σταύρου Πολ.Μηχανικός

Κισκήρα - Γκόνη Τασία Κωνσταντίνου

Γκόνης Αντώνης Δημήτριος Δικηγόρος

Γκόνη Αλεξάνδρα Δημητρίου Δασκάλα

Κισκήρα - Παναγιωτοπούλου Καλιόπη Πέτρου

Παναγιωτοπούλου Καλιόπη Χρήστου Δασκάλα

Κισκήρα -Μπαλαφούτη Σταυρούλα Κωνσταντίνου

Μπαλαφούτη Γεωργία Κωνσταντίνου Δικηγόρος

Κισκήρα – Στραβοπόδη Μαρία Αθανάσιος

Στραβοπόδη Ζωή Ανδρέας ψυχολόγος

Στραβοπόδης Σταύρος του Ανδρέα

 

ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Κουρίκα Δήμητρα Αντώνιος Φιλόλογος

Κουρίκα Μαρία - Βασιλική Αντώνιος Ψυχολογία

 

ΚΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Κουρνιώτη Παρασκευή Τιμόθεος Φιλόλογος

Κουρνιώτης Γεώργιος Τιμόθεος Μαθηματικός

Κουρνιώτης Τιμόθεος Γεώργιος Δάσκαλος

Κουρνιώτη Αντωνία Νικόλαος Τουριστικές Επιχειρήσεις

 

ΚΟΤΣΟΜΥΤΗΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Κοτσομύτη Έλλη Γεώργιος Πολυτεχνείο

Κοτσομύτη Νάνση Ιωάννης Νηπιαγωγός

Κοτσομύτη Τριανταφυλλιά Γεώργιος ΣΜΑ- Ικάρων

Κοτσομύτη Χριστίνα Γεώργιος Καθηγήτρια Αγγλικών

Κοτσομύτη Παναγιώτα Ιωάννης Λογιστικά

Κοτσομύτης Αναστάσιος Ιωάννης Οικονομικά

Κοτσομύτης Βαγγέλης Θανάσης Μηχανικός Η/Υ

Κοτσομύτης Βασίλης Θανάσης Τεχνολόγος Η/Υ

Κοτσομύτης Γεώργιος Αθανάσιος Υπομηχανικός

Κοτσομύτης Διονύσιος Αναστάσιος Δάσκαλος

Κοτσομύτης Θανάσης Γεώργιος Γυμναστής

Κοτσομύτης Ιωάννης Αναστάσιος Σχολή Ικάρων

Κοτσομύτης Χρήστος Ιωάννης Αρχιτέκτων

Κοτσομύτης Χρήστος Κωνσταντίνου Αρχιτέκτων

Κοτσομύτης Αλέξανδρος Χρήστος Ηλεκτρονικός Μηχ.

Κοτσομύτης Κων/νος Χρήστος Σχολή καλών τεχνών

Κοτσομύτη Αικατερίνη Γεώργιος Δημ. Διοίκηση

Κοτσομύτη Γεώργιος Χρήστος Υπομηχανικός

Κοτσομύτη Σπύρος Γεώργιος Οικονομικό Νομικής

Κοτσομύτη Χρήστος Γεώργιος Πληροφορική

Κοτσομύτη Μεταξία Αθανάσιος Πάντειος

Κοτσομύτη Μεταξία Αθανάσιος

Πετροπούλου Ευαγγελία Νικόλαος Οικονομικά

 

ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Κουταβά Ασπασία Σωτήριος Αρχαιολόγος

Κουταβά Φωτεινή Νίκος Φιλόλογος

Κουταβά Αγγελική Αλέκος Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κουταβά - Μίλη Φωτεινή Νίκος

Μίλη Νικολέτα Ιωάννης Ιατρική

 

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Κουτσουμπός Αθανάσιος Βασίλειος Φιλόλογος

Κουτσουμπός Βασίλης Αθανάσιος Πληροφορική

Κουτσουμπός Γεώργιος Νικόλαος Πάντειος

Κουτσουμπός Γεώργιος Ηλίας Μηχανολόγος

Κουτσουμπός Γεώργιος Αθανάσιος Ευελπίδων

Κουτσουμπός Διονύσιος Γεώργιος Πληροφορική και τηλεπικοινωνίες

Κουτσουμπός Ιωάννης Βασίλειος Οικονομικά

Κουτσουμπός Ιωάννης Γεώργιος Συστήματα Ηλεκτρολογίας ?

Κουτσουμπός Νικόλαος Θεόδωρος Ιατρική

Κουτσουμπός Παναγιώτης Ιωάννης Πάντειος

Κουτσουμπός Χρήστος Ιωάννης Αρχιτέκτων

Κουτσουμπού Αγγελική Γεώργιος Φιλόλογος

Κουτσουμπού Βασιλική Ηλίας Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κουτσουμπού Ευγενία Γεώργιος Αγγλική Φιλολογία

Κουτσουμπού Μαρία Παναγιώτης Δασκάλα

Κουτσουμπού Παναγούλα Ηλίας Δικηγόρος

Κουτσουμπού Σταυρούλα Παναγιώτης Ιατρική

Κουτσουμπού - Τρουπάκη Σταυρούλα Γεώργιος

Τρουπάκη Μάρθα Πέτρος Δικηγόρος

Κουτσουμπού - Κωνσταντοπούλου Νίκη Βασίλειος

Κωνσταντοπούλου Χαρίκλεια Δημήτρης Μαθηματικός

Κωνσταντοπούλου Βασιλική Δημήτρης Πληροφορική

 

ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Κοτσόβολου- Γραμματίκα Κων/να Γεώργιος

Γραμματίκας Γεώργιος Φιλοσοφική

 

ΚΟΥΛΗ ΦΟΥΡΤΖΗ

Κούλης Ρήγας Γεώργιος Πληροφορική

Κούλη Σταματία Γεώργιος Πληροφορική

 

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Λυμπερόπουλος Αντώνης Δημήτριος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Λυμπερόπουλος Αντώνης Παρασκευάς Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Λυμπερόπουλος Γεώργιος Διονύσιος ΑΣΟΕΕ

Λυμπερόπουλος Θεόδωρος Παρασκευάς Οφθαλμίατρος

Λυμπερόπουλος Λουκάς Αντώνιος Ιατρική

Λυμπερόπουλος Ντανιέλ Αντώνιος Οδοντίατρος

Λυμπερόπουλος Χρήστος Ευστάθιος Ιατρική

Λυμπερόπουλος Χρήστος Μιχάλης Πληροφορική

Λυμπεροπούλου Αννέτα Αντώνιος Οδοντίατρος

Λυμπεροπούλου Ευσταθία Δημήτριος Φαρμακοποιός

Λυμπεροπούλου Κατερίνα Θεόδωρος Δημόσια Διοίκηση

Λυμπεροπούλου Κατερίνα Αντώνιος Νομική

Λυμπεροπούλου Μαρία Θεόδωρος Κτηνίατρος

Λυμπεροπούλου Σταυρούλα Γεώργιος Ιατρική

Λυμπεροπούλου Γεωργία Αναστάσιος Ευρωπαϊκός Πολιτισμός και Ιστορία

Λυμπεροπούλου- Γεωργιτσοπούλου Αιμιλία Ευσταθίου

Γεωργιτσοπούλου Ευσταθία Ηλία Νοσυλευτική Αθηνών

Λυμπεροπούλου- Καρανικόλα Ευαγγελία Χρήστος

Καρανικόλας Θωμάς Αθανάσιος Οικονομικά

 

ΛΙΓΚΡΗΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Λίγκρη Αικατερίνη Ανδρέας Ψυχολόγος

Λίγκρης Ηλίας Ανδρέας Μικροβιολόγος

 

ΜΠΑΛΤΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Μπάλτα Κυριακή Χαράλαμπος Νομική

Μπάλτα Νάνσυ Αλέκος Φιλόλογος

Μπάλτας Αθανάσιος Χαράλαμπος Φυσικός

Μπάλτας Αλέκος Αθανάσιος Φιλόλογος

Μπάλτας Γεώργιος Αλέκος ΑΣΟΕΕ

Μπάλτας Χαράλαμπος Αθανάσιος Φιλόλογος

Μπάλτα - Παυλάκου Κυριακή Χαραλάμπου

Παυλάκος Γεώργιος Ιωάννης Νομική

Παυλάκος Στέλιος Ιωάννης Νομική

Παυλάκος Χαράλαμπος Ιωάννης ΑΣΟΕ

Παυλάκου Ελένη Ιωάννης Δασκάλα

Παυλάκου Χριστίνα Ιωάννης Μουσικές Επιστήμες

Μπάλτα - Καρβέλα Μαρία Αθανάσιος

Καρβέλα Διονυσία Ευστάθιος Δασκάλα

Καρβέλα Γιάννα Ευστάθιος Οικονομικά

Μπάλτα - Γεωργοπούλου Ξένη Αθανάσιος

Γεωργοπούλου Έλενα Ιωάννης Γυναικολόγος

Γεωργόπουλος Νικόλαος Ιωάννης Ορθοπεδικός

Γεωργοπούλου Αθανασία Ιωάννης Δασκάλα

Μπάλτα – Τσικαλάκη Ευαγγελία Παναγιώτης

Τσικαλάκη Ειρήνη Παναγιώτης δασκάλα

 

ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Μαγγανά Αγγελική Άγης Δασκάλα

Μαγγανά Αικατερίνη Τριαντάφυλλος Νομική

Μαγγανά Αναστασία Τριαντάφυλλος Φιλόλογος

Μαγγανά Βασιλική Γεώργιος Αρχιτέκτων

Μαγγανά Βίκυ Γεώργιος Φιλόλογος

Μαγγανά Βούλα Γεώργιος Νηπιαγωγός

Μαγγανά Βούλα Νικόλαος Βιομηχανική

Μαγγανά Ελένη Δημήτριος ΑΣΟΕΕ

Μαγγανά Ιωάννα Χρήστος Γιατρός

Μαγγανά Ιωάννα Αντώνης Παιδίατρος

Μαγγανάς Ιωάννης Θεόδωρος Οικονομικά

Μαγγανά Φωτεινή Θεόδωρος Οικονομικά

Μαγγανάς Γεώργιος Θεόδωρος Νομική

Μαγγανά Ελένη Θεόδωρος Ψυχολογία

Μαγγανάς Παναγιώτης Γεώργιος Γιατρός

Μαγγανά Παρασκευή Γεώργιος Φιλόλογος

Μαγγανά Πετρίνα Αντώνης Δικηγόρος

Μαγγανά Σοφία Γεώργιος Νηπιαγωγός

Μαγγανάς Άγης Παρασκευάς Παιδίατρος

Μαγγανάς Αναστάσιος Χρήστος Μαθηματικός

Μαγγανάς Αναστάσιος Αντώνης Πολιτικός Μηχανικός

Μαγγανάς Αντώνης Αναστάσιος Πολιτικός Μηχανικός

Μαγγανάς Γεώργιος Βασίλειος Μηχανικός

Μαγγανάς Γεώργιος Παρασκευάς Παθολόγος

Μαγγανάς Γεώργιος Παναγιώτη Πολιτικές Επιστήμες

Μαγγανάς Γεώργιος Πέτρος Πολιτικός Μηχανικός

Μαγγανάς Δημήτριος Νικόλαος Βιομηχανική

Μαγγανά Φωτεινή Θεόδωρος Μαθηματικός

Μαγγανά Κων/να Χρήστος Βιολογία

Μαγγανά Ουρσαλία Δημήτριος Ιατρική

Μαγγανάς Ηρακλής Τηλεμάχου Πάντειος - Εγκληματολογία

Μαγγανάς Δημήτριος Σταύρος Χειρούργος

Μαγγανάς Θεόδωρος Γεώργιος Αρχιτέκτων

Μαγγανάς Νικόλαος Δημήτριος Μαθηματικός

Μαγγανάς Νικόλαος Τηλέμαχος Πολιτιστικές επιστήμες

Μαγγανάς Παναγιώτης Γεώργιος Πολιτικός Μηχανικός

Μαγγανάς Πέτρος Γεώργιος Νομική

Μαγγανάς Στάυρος Δήμος Νομική και Πάντειος

Μαγγανά Παναγιώτα Χρήστου

Ελιας Μηχαήλ Σαμήρ Αρχιτεκτονική Χώρων

Μαγγανά- Κούμανη Παναγιώτα Αναστάσιος

Κούμανης Παναγιώτης Αντρέας Πολιτικός Μηχανικός

Κούμανης Αναστάσιος Αντρέας Κτηνίατρος

Μαγγανά -Παπαηλιού Σταυρούλα Νικόλαος

Παπαηλιού Αθανάσιος Ιωάννης Βιομηχανική

Μαγγανάς Νικόλαος Ιωάννης Υπομηχανικός

Μαγγανά - Σταθοπούλου Λίτσα Γεώργιος

Σταθόπουλος Αριστομένης Γεώργιος Πολιτικός Μηχανικός

Σταθοπούλου Φωτεινή Γεώργιος Πολιτικός Μηχανικός

Μαγγανά - Φράγκου Γεωργία Αναστάσιος

Φράγκου Κατερίνα Νικόλαος Πολιτικές Επιστήμες

Φράγκος Μιχάλης Νικόλαος Οικονομικά

Μαγγανά- Μιχοπούλου Ασημίνα Σπύρου

Μιχοπούλου Θεοδώρα Θεοφάνη Οικονομικό Νομικής

Μαγγανά - Κυριαζή Ιωάννα Νικόλαος

Κυριαζή Ιφιγένεια Δημήτριος Παιδαγωγική Ακαδημία

Μαγγανά- Λεμονίδη Σοφία Γεώργιος

Λεμονίδης Κων/νος Ευθύμιος ΓεωπόνοςΛεμονίδης Νεκτάριος Ευθύμιος Ιατρός

 

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Μητρόπουλος Άγγελος Σταύρος Αεροναυπηγός

Μητρόπουλος Κωνσταντίνος Παύλος Φυσικός

Μητρόπουλος Κωνσταντίνος Ιωάννης Πολυτεχνείο

Μητρόπουλος Παύλος Κωνσταντίνος Πάντειος

Μητροπούλου Άννα Παύλος Οικονομικές Επιστήμες

Μητροπούλου Κωνσταντίνα Κωνσταντίνος Χημικός

Μητροπούλου Σταυριάνα Κωνσταντίνου Χημικός

Μητροπούλου Γεωργία Αθανάσιος Δομικών Έργων

Μητροπόύλου - Γκραβέρα Γεωργία Αθανάσιος

Γκραβέρα Μαριάννα Κωνσταντίνου Φιλόλογος

Γκραβέρας Γεώργιος Κωνσταντίνου Πολ. Μηχανικός

Μητροπούλου- Σταυροπούλου Δήμητρα Αθανάσιος

Σταυρόπουλος Αθανάσιος Βασίλειος Φιλόλογος

 

ΜΠΑΚΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Μπάκα Κατερίνα Σωτήριος Ψυχολογία

Μπάκα Δήμητρα Παναγιώτης Ψυχολογία

Μπάκα Παναγιώτα Στεφανή Υπομηχανικός

Μπάκα Χριστίνα Σπύρος Δασκάλα

Μπάκας Βασίλειος Σωτήριος Μηχανικός

Μπάκας Δημήτριος Θεόδωρος Γεωπονική

Μπάκας Θανάσης Θεόδωρος Ναυπηγός

Μπάκας Θεόδωρος Αθανάσιος Εμπορικό Ναυτικό

Μπάκας Παναγιώτης Ιωάννης Υπομηχανικός

Μπάκας Σωτήριος Βασίλειος Μηχανικός

Μπάκα - Μάστορα Φωφώ Γεώργιος

Μάστορας Νίκος Παναγιώτης Οδοντίατρος

Μπάκα- Σαββίδη Φωφώ Στεφανής

Σαββίδης Νίκος Αλέξανδρος Οικονομικά

Σαββίδης Αναστάσιος Αλέξανδρος Μηχ. Δικτύων Η/Υ

Σαββίδης Στέφανος Αλέξανδρος Υπομηχανικός

Μπάκα-Χριστοδούλου Γιώτα Στεφανής

Χριστοδούλου Αχιλλέας Παναγιώτης Οικονομικά

Χριστοδούλου Γιώργος- Αλέξανδρος Παναγιώτης Γεωπονική

Χριστοδούλου Στέφανος Παναγιώτης Μηχανικός

Μπάκα- Μπιτζιβή Φωφώ Βασίλειος

Μπιτζιβής Θεόδωρος Γεώργιος Πολυτεχνείο

 

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Μαρκόπουλος Μάριος Χρήστος Ιατρική

Μαρκόπουλος Χρήστος Γεώργιος Παθολόγος -Βελονιστής

Μαρκοπούλου Καλυψώ Χρήστος Ιατρική

 

ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Μυλωνάς Αντώνης Χρήστος Οικονομικά

 

ΜΠΟΖΙΚΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Μποζίκα - Κάππου Αθανασία Ιωάννης

Κάππου Κωνσταντίνα Διονύσιος Βιολογία

Κάππος Γιάννης Διονύσιος Γυμναστής

Μποζίκα- Πέππα Ελένη Ιωάννης

Πέππα Αλεξάνδρα Νικόλαος Νηπιαγωγός

 

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Νικολόπουλος Παναγιώτης Στυλιανός Φιλολογία

Νικολόπουλος Αναστάσιος Αλέξανδρος Πολιτικός Μηχανικός

Νικολόπουλος Γεώργιος Σωτήριος Πνευμονολόγος

Νικολόπουλος Διονύσιος Ιωάννης Νομική

Νικολόπουλος Κωνσταντίνος Χρήστος Φυσικός

Νικολόπουλος Στέφανος Νίκος Φυσικός

Νικολόπουλος Στέφανος Βασίλειος Διοίκηση Επιχειρήσεων

Νικολόπουλος Σωτήρης Στεφανής Δάσκαλος

Νικολοπούλου Αιμιλία Νικόλαος Τεχν. Γεωπόνος

Νικολοπούλου Αντωνία Σωτήριος Φαρμακοποιός

Νικολοπούλου Γεωργία Σταύρος Φαρμακευτική

Νικολοπούλου Διονυσία Σταύρος Φιλόλογος

Νικολοπούλου Ευσταθία - Αθανασία Αθανάσιος Ιατρική

Νικολοπούλου Νικολέτα Δημήτριος Νομική

Νικολοπούλου Νικολέτα Παναγιώτης Οδοντίατρος

Νικολοπούλου Φωτεινή Χρήστος Γεωπονική

Νικολοπούλου Φωτεινή Γεώργιος Χημικός Μηχανικός

Νικολοπούλου Αφροδίτη Γεώργιος Αγγλική Φιλολογία

Νικολόπουλος Νικόλαος Στέφανος Ηλ/γος Μηχ/κος &Μηχ/κος Η/Υ

Νικολόπουλος Γεώργιος Στέφανος Μηχανολόγος

Νικολοπούλου - Χάτζου Βούλα Διονύσιος

Χάτζου Διονυσία Σωτήριος Γλωσσολογία

Νικολοπούλου - Τουρή Ελένη Διονύσιος

Τουρή Αλεξία Αθανάσιος Ιστορικό Ιονίου

Νικολοπούλου - Λούμπαρδη Ελένη Παναγιώτης

Λούμπαρδης Στάθης Γιάννης Ηλεκτρονικός

Λούμπαρδη Γεωργία Γιάννης Γραφιστική

Νικολοπούλου- Καραμπάτσου Φωφώ Νικόλαος

Καραμπάτσος Γεώργιος Αναστάσιος Αρχιτέκτονας

Νικολοπούλου - Πετροπούλου Ειρήνη Κων/νος

Πετροπούλου Άννα Παναγιώτης Μαθηματικός

Πετρόπουλος Γιάννης Παναγιώτης Πολυτεχνείο

Νικολοπούλου -Βακερτζή Αντωνία Σωτηρίος

Βακερτζή Βασιλική Αντωνίου Φαρμακοποιός

Βακερτζή Αφροδίτη Αντωνίου Ιατρός

Βακερτζής Κωνσταντίνος Αντωνίου Φαρμακοποιός

 

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Νικολόπουλος Νίκος Γεώργιος Διοίκηση Επιχειρήσεων

Νικολόπουλος Πάρης Γεώργιος Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

ΞΥΝΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Ξυνός Αλέκος Αθανάσιος Δάσκαλος

Ξυνός Απόστολος Γεώργιος Φαρμακοποιός

Ξυνός Παναγιώτης Γεώργιος Δάσκαλος

Ξυνός Χρήστος Παρασκευάς Πληροφορική- Οικονομικά

Ξυνού Αναστασία Γεώργιος Ηλεκτρονικός

Ξυνού Γεωργία Παναγιώτης Δασκάλα

Ξυνού Αγγελική Αθανάσιος Δασκάλα

Ξυνού Μαρία Παναγιώτης Φιλόλογος

Ξυνού- Βαλσαμάκη Δήμητρα Αριστείδης

Βαλσαμάκης Αθανάσιος Νικόλαος Υπομηχανικός

Βαλσαμάκης Αριστείδης Νικόλαος Υπομηχανικός

Ξυνού - Βλαχογιαννοπούλου Σταυρούλα Αριστείδης

Βλαχογιαννοπούλου Μαρία Κων/νος

Βλαχογιαννόπουλος Άρης Κων/νος Χημικός Μηχανικός

Ξυνού - Ξυδιά Λούλα Χρήστος

Ξυδιά Νικολέτα Κων/νος Ιατρός

Ξυνού- Βυθούλκα Γεωργία Χρήστος

Βυθούλκα Βιβή Δημήτριος Αρχιτέκτονας

Βυθούλκας Αλέκος Δημήτριος Τοπογρ. Μηχανικός

Ξυνού Αγγελική Γεώργιος

Κάλλα Κων/να Διονύσιος Φιλόλογος

Κάλλας Γεώργιος Διονύσιος Μηχ/γος Μηχανικός

Ξυνού - Μπέλλα Ελεφαντία Αριστείδης

Μπέλλας Κων/νος Τοπογράφος

 

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Παναταζοπούλου Τασούλα Νίκου Αλλεργιολόγος

Πανταζόπουλος Κοσμάς Νίκου Ιατρική

Πανταζόπουλος Νίκος Κοσμάς Δάσκαλος

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Παπαδόπουλος Αθανάσιος Βασίλειος Γυναικολόγος

Παπαδόπουλος Αθανάσιος Νικόλαος Παθολόγος

Παπαδόπουλος Αλέξανδρος Γεώργιος Πληροφορική

Παπαδόπουλος Αλέξανδρος Δημήτριος Ιατρική

Παπαδόπουλος Βασίλειος Ευστάθιος Οφθαλμίατρος

Παπαδόπουλος Βασίλειος Νικόλαος Οδοντίατρος

Παπαδόπουλος Γεώργιος Χρήστος Κτηνίατρος

Παπαδόπουλος Γεώργιος Σαράντος Πολιτικός Μηχανικός

Παπαδόπουλος Γιώργος Χρήστος Οικονομικά

Παπαδόπουλος Δημήτριος Θεόδωρος Πολιτικός Μηχανικός

Παπαδόπουλος Δημήτριος Αλέξανδρος ΣΕΛΕΤΕ

Παπαδόπουλος Δημήτριος Βασίλειος Μηχανικός Η/Υ

Παπαδόπουλος Ευστάθιος Βασίλειος Οφθαλμίατρος

Παπαδόπουλος Παρασκευάς Χρήστος Οικονομικά

Παπαδόπουλος Σαράντος Γεώργιος Ιατρική

Παπαδόπουλος Χρήστος Σαράντης Γυναικολόγος

Παπαδοπούλου Αγγελική Αποστόλης Φιλόλογος

Παπαδοπούλου Ασημίνα Βασίλειος Δικηγόρος

Παπαδοπούλου Γεωργία Χρήστος Κτηνίατρος

Παπαδοπούλου Ελένη Παρασκευάς Φαρμακοποιός

Παπαδοπούλου Ισμήνη Χρήστος Οικονομικό τμήμα Νομικής

Παπαδοπούλου Μαρία - Όλγα Αθανάσιος Φαρμακοποιός

Παπαδοπούλου Νάντια Βασίλειος Οπτικός

Παπαδοπούλου Αγγελική Αποστόλης Φιλοσοφική

Παπαδοπούλου Αγγελική Αποστόλης Βιομηχανική

Παπαδοπούλου Δανάη Χρήστος Φυσιοθεραπεύτρια

Παπαδόπουλος Γεώργιος Χρήστος Χρηματοοικονομικά

Παπαδοπούλου Αργυρώ Νικόλαος Οικονομικά

Παπαδοπούλου Ελένη Βασίλειος Χημικός

Παπαδοπούλου Ασημίνα Βασίλειος Νομική

Παπαδοπούλου- Σκαρμούτσου Στέλλα Χρήστος

Σκαρμούτσος Γιάννης Αλέκος Οφθαλμίατρος

Σκαρμούτσου Γεωργία Αλέκος Μικροβιολόγος

Σκαρμούτσου Μαρία Αλέκος Οδοντίατρος

Παπαδοπούλου - Ζάλιαρη Αναστασία Χρήστος

Ζάλιαρης Γιώργος Κων/νος Φαρμακοποιός

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Παπαδόπουλος Πέτρος Αργύρης Ευελπίδων

Παπαδοπούλου Βιβή Αργύρης Νομική

Παπαδοπούλου Παρασκευή Ευάγγελος Ελληνικό Ωδείο

Παπαδοποούλου Γεωργία Νικολάου Οργάνωση Διοικήσεως Επιχειρήσεων

Παπαδοπούλου Ελένη Νικολάου Οργάνωση Διοικήσεως Επιχειρήσεων

Παπαδοπούλου Αργυρώ Νικολάου Οικονομικά

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Παναγιωτακόπουλος Γιώργος Προκόπης Θεολόγος

Παναγιωτακόπουλος Γιώργος Αργύρης Πληροφορική

Παναγιωτακοπούλου Αικατερίνη Προκόπης Ηγεσία και Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων

Παναγιωτακοπούλου Αικατερίνη Αργύρης Πληροφορική

 

ΦΟΥΡΤΖΗ

Παναγοπούλου - Παπαδάκη Αφροδίτη Παναγιώτη

Παπαδάκης Λευτέρης Δημήτρης Οικονομικά

 

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Πολυχρονόπουλος Κλεισθένης Νικόλαος Πολιτικός Μηχανικός

Πολυχρονόπουλος Μιχάλης Κώστας Πολιτικός Μηχανικός

Πολυχρονοπούλου Ελένη Κλεισθένης Υπομηχανικός

Πολυχρονοπούλου Σοφία Κώστας Βιολόγος

Πολυχρονοπούλου Σοφία Κλεισθένης Πολιτικός Μηχανικός

 

ΠΟΥΛΙΚΑΡΑΚΟΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Πουλικαράκος Μιχάλης Παναγιώτης Οικονομικά

Πουλικαράκος Νικόλαος Παναγιώτης Ιατρική

Πουλικαράκος Παναγιώτης Παρασκευάς Γιατρός (Καρδιολόγος)

Πουλικαράκος Μάνος Παρασκευάς Ηλ/γος Μηχ/νος Μηχ. Η/Υ

Πουλικαράκος Αθηνά Νίκος Γιατρός

Πουλικαράκος Παναγιώτης Νίκος Βιολογία

Πουλικαράκος Σταυρούλα Νίκος Βιολογία

Πουλικαράκος Σταυρούλα Μιχάλης Παιδαγωγικό & Φαρμακευτική

Πουλικαράκος Παναγιώτης Θεόδωρος Φαρμακευτική

Πουλικαράκος Παρασκευάς Παναγιώτης Πάντειος

 

ΠΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Πυλιώτη Φωτεινή Ιωάννης Νηπιαγωγός

Πυλιώτης Δημήτριος Κωνσταντίνος Μηχανολόγος Μηχανικός

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Παναγιωτόπουλος Ανδρέας Σταματέλος Ευελπίδων

Παναγιωτοπούλου Ευαγγελία Ανδρέας Νομική

Παναγιωτοπούλου Κωνσταντίνα Δημήτριος Υπομηχανικός

Παναγιωτοπούλου Κωνσταντίνα Δημήτριος Υπομηχανικός

Παναγιωτοπούλου Μάρθα Χρήστος Δασκάλα

Παναγιωτοπούλου Μάρθα Χρήστου Δασκάλα

Παναγιωτοπούλου Παναγιώτα Χρήστος Δασκάλα

Παναγιωτοπούλου - Χριστοπούλου Ιωάννα Δημήτριος

Χριστόπουλος Δημήτριος Βασίλειος Ευελπίδων

Χριστοπούλου Αμαλία Βασίλειος Βιβλιοθηκονόμος

Παναγιωτοπούλου - Λιναρδοπούλου Αντωνία Δημήτριος

Λιναρδοπούλου Μάρθα Χρήστος Δασκάλα

Λιναρδοπούλου Μαρία Χρήστος Αρχιτέκτων

 

ΡΟΥΜΑΝΑ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Ρουμανά Αγγελική Ιωάννης Χημικός

Ρουμανά Αικατερίνη Διονύσιος Πάντειος

Ρουμανά Ελένη Δημήτριος Οδοντίατρος

Ρουμανά Ερασμία Γεώργιος Πολιτικός Μηχανικός

Ρουμανά Κων/να Γεώργιος Οικονομολόγος

Ρουμανά Λούλα Ιωάννης Δασκάλα

Ρουμανά Μαριάννα Ιωάννης Χημικός

Ρουμανάς Άγγελος Χρήστος Αρχιτέκτων

Ρουμανάς Αθανάσιος Παναγιώτης Χειρούργος

Ρουμανάς Αθανάσιος Δημήτριος Ιατρική

Ρουμανάς Αναστάσιος Διονύσιος Μηχανολόγος Μηχανικός

Ρουμανά Ερασμία Χρήστος Νομική

Ρουμανάς Ανδρέας Παναγιώτης Τοπογράφος

Ρουμανάς Αντώνης Αναστάσιος Πάντειος

Ρουμανάς Αρετή Κώστας Ιατρική

Ρουμανάς Βασίλειος Φώτης Ιατρική

Ρουμανάς Βασίλειος Ιωάννης Δάσκαλος

Ρουμανάς Βασιλική Κώστας Οδοντίατρος

Ρουμανάς Γεώργιος Δήμος Τοπογράφος

Ρουμανάς Γεώργιος Θεόδωρος Οδοντίατρος

Ρουμανάς Διονύσιος Αναστάσιος Καθηγητής Σωματικής Αγωγής

Ρουμανάς Θεόδωρος Γεώργιος Οδοντίατρος

Ρουμανάς Κων/νος Θεόδωρος Οδοντίατρος

Ρουμανάς Παναγιώτης Αθανάσιος Ιατρική

Ρουμανάς Παναγιώτης Κωνσταντίνος Ιατρική

Ρουμανάς Φάνης Δήμος Δικηγόρος

Ρουμανάς Χρήστος Γεώργιος ΑΣΟΕΕ

Ρουμανάς Θεόδωρος Κωνσταντίνος Μηχανολόγος Μηχανικός

Ρουμανά Μαρία Αθανάσιος Γεωπόνος

Ρουμανά - Κωτσάκη Βάσω

Κωτσάκης Χρήστος Ηλίας Πολιτικός Μηχανικός

Κωτσάκη Κων/να Ηλίας Φυσική Αγωγή

Ρουμανά Αρετή Κωνσταντίνος

Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος Παναγιώτη Μηχανολόγος Μηχανικός

Μακρυγιάννης Αλέξανδρος Παναγιώτη Μηχανικός Η/Υ

Ρουμανά Βάσω Κωνσταντίνου

Παπαηλιού Βασίλειος Νικολάου Φυσικοθεραπευτής

 

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Στασινοπούλου Έφη Αναστάσιος Ιατρική

 

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Σταυρόπουλος Δημήτρης Ιωάννης Οικονομικά

Σταυρόπουλος Κων/νος Γεώργιος Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων

Σταυροπούλου Μαρία Ιωάννης Αρχιτέκτων

Σταυροπούλου Πετρίνα Κωνσταντίνος Χημικός Μηχανικός

Σταυροπούλου Πόπη Γεώργιος

Σταυροπούλου Πηνελόπη Γεωργίου Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγρ. Προιον.Τροφ.

Σταυροπούλου -Λαγουδάκη Σία Κωνσταντίνος

Λαγουδάκη Κωρίνα Ανδρέα. Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας

Λαγουδάκη Πηνελόπη Ανδρέα. ΑΣΟΕ

 

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Σπυρόπουλος Αθανάσιος Παναγιώτη Οικονομικά -Οινολογία

Σπυρόπουλος Ιωάννης Ιωάννης Κωνσταντίνος Ιατρική

Σπυροπούλου Παρασκευή Αργύρης Δικηγόρος

Σπυροπούλου Λίνα Αναστάσιος Τουριστικές Επιχειρήσεις

Σπυρόπουλος Παναγιώτης Αναστάσιος Τεχν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Σπυρόπουλος Βασίλειος Αναστάσιος Τουρ Επιχειρήσεις

Σπυροπούλου - Πουλοπούλου Δήμητρα Σωκράτη

Πουλοπούλου Βασιλική Βασιλική (Βάνα) Γεώργιος Δασκάλα

Σπυροπούλου - Σπανομίχου Μεταξία Ηλίας

Σπανομίχου Κανέλα Γεωργιος Πολ. Επιστήμες-Δημ. Διοίκηση

Σπυροπούλου -Πουλοπούλου Χριστίνα του Σωτήρη

Πουλόπουλος Διονύσιος Νικόλαος Γεωπόνος

Σπυροπούλου Γεωργία Παναγιώτη

Κούρτη Βασιλική Χρήστου Ψυχολογία

Κούρτης Σωτήρης Χρήστου Αρχαιολογία

 

ΣΑΜΕΛΗ ΦΟΥΡΤΖΗ

Σαμελη Κωνσταντίνα Ευθύμιος Ανωτάτη Μαιευτική

 

ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Τσόπελα Αγγελική Κωνσταντίνος Τοπογράφος

Τσόπελα Αγγελική Νικόλαος Αγγλική Φιλολογία

Τσόπελα Αικατερίνη Ιωάννης Νομική

Τσόπελα Αποστολία Αθανάσιος Οικονομικές Επιστήμες

Τσόπελα Βασιλίνα Γεώργιος Γερμανική Φιλολογία

Τσόπελα Βίλυ Πανάγος Αρχιτέκτων

Τσόπελα Γεωργία Ιωάννης Φαρμακοποιός

Τσόπελα Ελευθερία Μιχάλης Νομική

Τσόπελα Θεώνη Ηλίας Φιλόλογος

Τσόπελα Κλάρα Ηλίας Δασκάλα

Τσόπελα Μαρία Ηλίας Δασκάλα

Τσόπελα Μαριέττα Απόστολος Πνευμονολόγος

Τσόπελα Παναγιώτα Νίκος Θεολόγος

Τσόπελα Παναγιώτα Ηλίας Νηπιαγωγός

Τσόπελα Παναγιώτα Δήμος Νομική

Τσόπελα Σταυριάννα Γεώργιος Χημικός

Τσόπελα Σταυριάννα Τάκης Χρηματοοικονομικά

Τσόπελα Φωτεινή Κωνσταντίνος Καθηγήτρια-Οικοκυρικών

Τσόπελα Σταυρούλα Αναστασίου Γεωλόγος

Τσόπελας Ηλίας Αναστάσιος Μηχ .Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Τσόπελα Σταυρουλα Βασίλης Αγγλική Φιλολογία

Τσόπελα Αθανασιά Βασίλης Αγγλική Φιλολογία

Τδόπελας Ηλίας Βασίλης Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής

Τσόπελας Αλέκος Κωνσταντίνος Ιατρική

Τσόπελας Αναστάσιος Ηλίας Μαθηματικός

Τσόπελας Αναστάσιος Χρήστος Δάσκαλος

Τσόπελας Ανδρέας Κωνσταντίνος Μηχανολόγος Μηχανικός

Τσόπελας Ανδρέας Πανάγος Ηλ.Μηχ.-Μηχ.Η/Υ

Τσόπελας Απόστολος Κωνσταντίνος Παιδίατρος

Τσόπελας Βασίλειος Ηλίας Δερματολόγος

Τσόπελας Βασίλειος Παρασκευάς Εμποροπλοιάρχων

Τσόπελας Γεώργιος Κωνσταντίνος Πολιτικός Μηχανικός

Τσόπελας Γεώργιος Αλέξανδρος Φυσικός

Τσόπελας Γεώργιος Ιωάννης Τεχνολόγος Χημικός

Τσόπελας Γιάννης Γεώργιος Λογιστικά

Τσόπελας Γεώργιος Παρασκευάς Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

Τσόπελα Σταυρούλα- Άννα Γεώργιος Χημικός

Τσόπελας Ιωάννης Γεώργιος Δάσκαλος

Τσόπελας Ηλίας Αναστάσιος Μηχ.Η/Υ- Μηχ.Ηλ/γος

Τσόπελας Γιάννης Ηλίας Γιατρός

Τσόπελας Δημήτριος Κωνσταντίνος Μηχανολόγος Μηχανικός

Τσόπελας Ηλίας Ιωάννης Μηχανολόγος Μηχανικός

Τσόπελας Ηλίας Πανάγος Μηχανολόγος

Τσόπελας Ιωάννης Ηλίας Μηχανικός

Τσόπελας Κωνσταντίνος Πανάγος Δάσκαλος

Τσόπελας Κωνσταντίνος Αποστόλης Μικροβιολόγος

Τσόπελας Μιχάλης Παναγιώτης Hλ/γος Ηλεκτρ.Μηχανικός

Τσόπελας Νικόλαος Ηλίας Φυσικός

Τσόπελας Ντίνος Αποστόλη Δάσκαλος

Τσόπελας Ντίνος Ανδρέας Δάσκαλος

Τσόπελας Ντίνος Ανδρέας Ηλεκ.Μηχ.Μηχαν.Η/Υ

Τσόπελας Παναγιώτης Μιχάλης Οδοντίατρος

Τσόπελας Παναγιώτης Ιωάννης Πολιτικός Μηχανικός

Τσόπελας Παναγιώτης Κωνσταντίνος Πολιτικός Μηχανικός

Τσόπελας Πανάγος Χρήστος Χημικός -Μηχανικός

Τσόπελας Χρήστος Κωνσταντίνος Ιατρική

Τσόπελας Χρήστος Γεώργιος Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τσόπελας Χρήστος Κωνσταντίνος Ιατρική

Τσόπελας Ηλίας Βασίλης Μαθηματικός

Τσόπελας Παρασκευάς Βασίλης Τεχνολόγος Μηχανολόγος

Τσόπελα Παναγιώτα Βασίλης ΤΕΙ Λογιστική.

Τσόπελα- Μπίτζα Μαγδαληνή Αθανάσιος

Μπίτζα Ιωάννα Ανδρέας Πολιτικός Μηχανικός

Μπίτζας Γιώργος Ανδρέας Οικονομικά

Τσόπελα - Ταράση Αγγελική Νικόλαος

Ταράση Καλλιόπη Λουκά Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Φιλ/κης

Τσόπελα- Αλεξοπούλου Παναγιώτα Νικόλαος

Αλεξοπούλου Ευθυμία Ιωάννης ΜΜΕ Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αλεξοπούλου Νίκη Ιωάννης Φιλοσοφική

Τσόπελα - Συμσερίδη Ελευθερία Μιχάλης

Συμσερίδης Δημήτριος Δημόκριτος Ηλεκτρ.Μηχανικός

Συμσερίδης Μιχάλης Δημόκριτος Πληροφορική

Τσόπελα -Ζδουκοπούλου Παναγιώτα Δήμος

Ζδουκόπουλος Νίκος Δημήτριος Γιατρός

Ζδουκοπούλου Βασιλική Δημήτριος Αγγλική Φιλολογία

Τσόπελα- Λύρα Φιλιά Ιωάννης

Λύρα Τούλα Ιωάννης Φαρμακοποιός

Λύρας Αντώνης Ιωάννης Πολιτικός Μηχανικός

Τσόπελα- Βαμβακά Κατίνα Ιωάννης

Βαμβακάς Ιωάννης Αλέξανδρος Δάσκαλος

Βαμβακάς Γιώργος Αλέξανδρος Καθηγητής Αγγλικών

Τσόπελα - Ηλιοπούλου Ευγενία Γεώργιος

Ηλιοπούλου Βούλα Δημήτριος Δασκάλα

Τσόπελα - Μπρούσαλη Λίτσα Αθανάσιος

Μπρούσαλη Χριστίνα Νικόλαος Νομική

Τσόπελα Φωτεινή Διονύσιος

Παπαδόγιαννης Θανάσης Κωνσταντίνος Γιατρός

Τσόπελα- Μπάκα Φωφώ Δήμος

Μπάκας Δημήτριος Κωνσταντίνος Οικονομικά

Τσόπελα – Ράλλη Μαρία Χρήστος

Ράλλης Αναστάσιος Λάμπρος οδοντίατρος

Ράλλη Αθανασία Λάμπρος φιλόλογος

 

ΤΖΟΥΜΗΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Τζούμη Ανδριάννα Θεμιστοκλής Φιλόλογος

Τζούμη Ελένη Αλέξανδρος Οικονομικά

Τζούμη Κωνσταντίνα Βασίλειος Διοίκηση Επιχειρήσεων

Τζούμη Νίκη Αλέξανδρος Φιλόλογος

Τζούμη - Κισκήρα Φωτεινή Δημήτριος Καθηγήτρια Οικοκυρικών

Τζούμη Χρυσούλα Θεμιστοκλής Ιατρική

Τζούμης Αντώνης Αλέξανδρος Δάσκαλος

Τζούμης Αντώνιος Γεώργιος Διοίκηση Επιχειρήσεων

Τζούμης Βασιλική Θεμιστοκλής Μαιευτική

Τζούμης Δημήτριος Γεώργιος Υπομηχανικός

Τζούμης Λάμπρος Βασίλειος Ευελπίδων

Τζούμης Παύλος Κωνσταντίνος Ιατρική

Τζούμης Παύλος Χρήστος Ιατρική

Τζούμης Τριαντάφυλλος Αναστάσιος Δάσκαλος

Τζούμης Χρήστος Παύλος Ιατρική

Τζούμης Ιωάννης Δημήτριος ΑΣΟΕ

Τζούμης Γιώργος Δημήτριος Πληροφορική

Τζούμη - Κατσάμπα Αλεξάνδρα Αναστάσιος

Κατσάμπα Αναστασία Ιωάννης Καθηγήτρια

Τζούμη- Καπέλιου Κωνσταντίνα Βασίλειος

Καπέλιος Παναγιώτης Βασίλειος Πολιτικός Μηχανικός

Τζούμη - Κονταξή Ελένη Αλέξανδρος

Κονταξή Χρυσάνθη Βασίλειος Γενετική

Τζούμη- Κυριαζή Τούλα Παύλος

Κυριαζής Νικόλαος Βασίλειος Επιστήμες Υπολογιστών

Κυριαζή Δήμητρα Βασίλειος Διοίκηση Επιχειρήσεων

Τζούμη - Μουμούτση Νίκη Αλέξανδρος

Μουμούτσης Κυριάκος Γιάννης Οικονομικά

Μουμούτση Δέσποινα Γιάννης Οικονομικά

Τζούμη - Χουντάλα Ελένη Αλέξανδρος

Χουντάλα Σοφία Αθανάσιος Οικονομικά

Χουντάλα Δέσποινα Αθανάσιος Ναυτιλιακές επιχειρήσεις

Τζούμη- Ξυνού Νικολέττα Βασίλειος

Ξυνός Βασίλειος Νίκου Αρχαιολόγος

 

ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Τριάντος Θανάσης Οικονομικά

Τριάντος Ηλίας Θανάσης φυσικοθεραπευτής

 

ΤΡΙΑΝΤΟΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Τριάντου- Καφαντάρη Σταυρούλα Δημήτριος

Καφαντάρης Ιωάννης Παύλου Φιλολογία

Τριάντου-Μπάκαρη Γεωργία Δημήτριος

Μπάκαρη Αθανασιά Κωνσταντίνου Φιλόλογος

Μπάκαρη Ακριβή Κωνσταντίνου Φυσιοθεραπεύτρια

Τριάντου -Ζωντανού Γιαννα Δημητρίου

Ζωντανός Δημήτριος Νικολάου Πληροφορική

Τριάντου Βασιλοπούλου Παναγιώτα Δημήτριος

Βασιλόπουλος Γεώργιος Δημήτριος Γυμναστής

 

ΤΣΑΓΔΟΥΡΗ ΑΝΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Τσαγδούρη Καλλιρόη Στάθης Αγγλική Φιλολογία

Τσαγδούρης Γεώργιος Άγγελος Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος

 

ΤΣΕΚΑΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Τσέκα Σταυρούλα Βασίλειος Φιλόλογος

Τσέκας Αριστομένης Στέλιος Εμποροπλοιάρχων

Τσέκας Βασίλειος Θεόδωρος Σχολή Ικάρων

Τσέκας Γεώργιος Ξενοφώντας Φυσικός

Τσέκας Δημήτριος Ξενοφώντας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τσέκας Νίκος Γεώργιος ΑΣΟΕΕ

Τσέκας Ξενοφών Γεώργιος Ηλεκτ. Μηχ.- Μηχ.Η/Υ

Τσέκας Παναγιώτης Νικόλαος Οικονομικές Επιστήμες

Τσέκας Παύλος Θεόδωρος Τεχνολόγος Ηλεκτρ. Μηχανικός

Τσέκας Σωτήριος Βασίλειος Τεχνολόγος Γεωπόνος

Τσέκα Ιωάννα Αναστάσιος Φαρμακοποιός

Τσέκας Παναγιώτης Αναστάσιος Τεχν. Τεχν. Οργάνων- Λιμενοφυλάκων

Τσέκα -Χέρα Σταυρούλα Βασίλειος

Χέρας Βασίλειος Παναγιώτης Χημικός Μηχανικός

Χέρα Μαρουλιώ Παναγιώτης Φιλολογία

 

ΤΣΙΡΜΠΑΣ- ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Τσίρμπας Σταύρος Γεώργιος Υπ/κος

Τσίρμπα Αθανασία Σταύρος Φιλοσοφική

 

ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΦΟΥΡΤΖΗ

Φουρτούνη Βούλα Γεώργιος Νομική

Φουρτούνη Μυρτώ Δημήτριος Ψυχολόγος

Φουρτούνη Παναγιώτα Δημήτριος Γεωγράφος

Φουρτούνη Σταυρούλα Γεώργιος Νομική

Φουρτούνης Γρηγόριος Γεώργιος Φιλόλογος

Φουρτούνης Γρηγόριος Γεώργιος Οδοντίατρος

Φουρτούνης Δημήτριος Βασίλειος Φαρμακοποιός

Φουρτούνη - Μιγιάκη Βούλα Γεώργιος

Μιγιάκης Μιχάλης Γεώργιος Νομική

Μιγιακη Αναστασία - Χριστίνα Γεώργιος Νομική

Μιγιάκης Γιώργος Γεώργιος Οικονομικά

 

ΨΩΝΗΣ ΚΑΤΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Ψώνη Κωνσταντίνα Διονύσιος Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ψώνη Αγγελική Ιωάννης Νοσηλευτική

Ψώνη Αικατερίνη Ιωάννης Πληροφορική ΜΜΕ

Ψώνης Αντώνης Διονύσιος Ναυτιλιακές επιχειρήσεις

Ψώνη - Ρένεση Χριστίνα Αντώνιος

Ρένεσης Νίκος Ιωάννης Χημικός

Ρένεση Ελένη Ιωάννης Φιλοσοφική._