Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 08:29

Εντυπωσιακή συναυλία από την Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

 

Εντυπωσιακή για ακόμη μια χρονιά ήταν η πρωτοχρονιάτικη συναυλία των Μουσικών Συνόλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, που δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.

Μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και ξεκινά μουσικά το νέο έτος, δείχνοντας παράλληλα και το σημαντικό έργο που γίνεται στα τμήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Η παιδική χορωδία σε διεύθυνση Δέσποινας Θεοδοσάκη, το Πολυφωνικό Χορωδιακό Σύνολο «Ηδύφωνον» και οι Φιλαρμονική Ορχήστρα με τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Κτενά, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο, κέρδισαν το κοινό και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε το μέλος της φιλαρμονικής Σοφία Αλέξανδροπούλου. Εκ μέρους του δήμου σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος Φιλαρμονικών Νίκος Φρούσος μεταφέροντας και τις ευχές του δημάρχου που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Διευθυντών Χορωδών, επίκουρος καθηγητής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βουλγαρίας, δρ. Ευστάθιος Αρβανίτης, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στη Φιλαρμονική Κυπαρισσίας και τον μαέστρο της κ. Κτενά, όπως και αναμνηστικό προς τον δήμο.

Κ.Μπ.