Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 10:10

“Η λίμνη των κύκνων” σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

“Η λίμνη των κύκνων” σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Την παιδική θεατρική παράσταση “Η λίμνη των κύκνων” των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ, σε μουσική Τσαϊκόφσκι, θα ανεβάσει σήμερα Σάββατο στις 5.30 μ.μ. και στις 7.15 μ.μ. η Αθηναϊκή Παιδική Σκηνή, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου θα οδηγήσει μικρούς και μεγάλους πίσω, στην αθωότητα, ταξιδεύοντας το κοινό στο όνειρο, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών. Κεντρικό θέμα της ιστορίας είναι η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ έχει κάνει μάγια στην Οντέντ, η οποία κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα. Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί μόνο αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του την ζωή. Ομως, η αγνή αγάπη νικά πάντοτε το κακό.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπαϊωάννου, Σκηνοθετική Επιμέλεια και Υποκριτική Διδασκαλία: Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος, Χορογραφίες: Δήμητρα Παγκάλου, Καλλιτεχνική Διεύθυνση Παραγωγής: Αγάπη-Φλωρεντία Γιαννακού.

Πρωταγωνιστούν: Πέννυ Αδαμοπούλου, Μάνος Γερωνυμάκης, Αρης Κοντός, Κωνσταντίνα Λάλλου, Δήμητρα Παγκάλου, Μαργαρίτα Τσελίκη, Ελένη Χονδρογιάννη, Δέσποινα Χρυσάνθου, και στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος.

 

Προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στο βιβλιοπωλείο "Ολα Χαρτί" καθώς και διαδικτυακά στο viva.gr. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Επιπλέον, κόβοντας την πρόσκληση της “Ε” από την έκδοση της Παρασκευής ή της Τετάρτης με την ένδειξη “Ειδική προσφορά”, αντί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου θα πληρώσετε δείχνοντας την μόνο 8 ευρώ το άτομο.