Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 10:14

Η παιδική παράσταση "Χάνσελ & Γκρέτελ" στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Η παιδική παράσταση "Χάνσελ & Γκρέτελ" στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

 

Την παιδική παράσταση "Χάνσελ & Γκρέτελ" θα παρουσιάσει το Σάββατο στις 5.15 μ.μ. και στις 7.15 μ.μ. το Μικρό Θέατρο Λάρισας, στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας «Θόδωρος Αγγελόπουλος».

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Μέσα στο παγωμένο και σκοτεινό δάσος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ περιπλανώνται πάρα πολλή ώρα και ενώ η πείνα τους μεγαλώνει συνεχώς, αντιλαμβάνονται πως έχουν χαθεί. Ξαφνικά και για καλή τους τύχη, βλέπουν ένα πολύ παράξενο σπίτι ανάμεσα στα δέντρα... ένα σπίτι που δεν μοιάζει με τα άλλα. Ενα σπίτι που σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί έως τώρα. Η οροφή του, οι τοίχοι του, η πόρτα του, ακόμα και τα παράθυρα του είναι φτιαγμένα από γλυκά, καραμέλες και σοκολάτα. Παντού γλυκά. Αλλά τι είναι μέσα; Μια πολύ καλή γιαγιά που θα τα περιποιηθεί. Ετσι φαίνεται στην αρχή τουλάχιστον γιατί η αλήθεια είναι πως στην συνέχεια άθελά της η μάγισσα, θα ενώσει ακόμα περισσότερο τα δύο αδέλφια, θα τα δυναμώσει και θα τα πείσει πως η συνεργασία η αγάπη και η κατανόηση μεταξύ τους θα τα οδηγήσει πίσω στον αγαπημένο τους πατέρα.

  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης, Κοστούμια: Τέτα Βασιλάτου, Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης, Ζωγραφική: Μίνα Ασημακοπούλου, Σκηνογραφία: Εμμανουέλλα Αλφιέρη

Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Νίκου, Ειδικές Κατασκευές: Θανάσης Γραμμένος, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Καρατζιός, Τεχνικός Σκηνής: Σάκης Σακελλαρίου. Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Κατερίνα Γρηγορίου, Νίκος Παπαγιάννης, Μαργαρίτα Τοκατλίδη.

 

Η διάρκεια της παράστασης είναι 80 λεπτά (με διάλειμμα). Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ στο ταμείο και μέσω προπώλησης στα 8 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και διαδικτυακά στο viva.gr. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλ: 6974797109.


NEWSLETTER