Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 07:09

Υποδοχή του νέου έτους στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Υποδοχή του νέου έτους στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

Στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας θα υποδεχθεί το 2013 ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν στις 11.30 το βράδυ. Ο δήμος καλεί όλο τον κόσμο για «να γιορτάσουμε όλοι μαζί με κεράσματα, πυροτεχνήματα, μουσική και πολλές εκπλήξεις».

Συνεχίζονται και σήμερα, ενόψει της Πρωτοχρονιάς, οι εορταστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, μπροστά από τα σπιτάκια που έχει στήσει ο Δήμος. Το πρόγραμμα προβλέπει: Κάλαντα "Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά κι αρχή καλός μας χρόνος" με τη Φιλαρμονική του Δήμου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΚΕΚΥΚΑμεΑ Μεσσηνίας παρουσιάζει τα έργα των παιδιών του. Στις 12 το μεσημέρι "Ταχυδρομείο ευχών" τα παιδιά στέλνουν τις ευχές τους.

Χθες οργανώθηκαν δράσεις από την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου, συλλόγους και σχολεία. Χριστουγεννιάτικο παζάρι, κεράσματα κι ενημέρωση από το Σύλλογο Οικογένειας και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο". Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΚΕΚΥΚΑμεΑ Μεσσηνίας παρουσίασε τα έργα των παιδιών του και παιδιά από το 24ο Δημοτικό Σχολείο χόρεψαν, τραγούδησαν και σε θεατρικό δρώμενο σατίρισαν την κρίση. 

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε το χριστουγεννιάτικο παζάρι από τα Παιδικά Χωριά SOS.


NEWSLETTER