Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 11:32

Καλαμάτα: Ουρά για κάρτες εισόδου στη αποψινή συναυλία της Αρετής Κετιμέ

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Ουρά για κάρτες εισόδου στη αποψινή συναυλία της Αρετής Κετιμέ

 

Μόλις 10 λεπτά κράτησε η διανομή, καθώς στις 9.10 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, τελείωσαν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου που μοίρασε η “Φάρις”, για την αποψινή συναυλία της Αρετής Κετιμέ, στο προαύλιο του Μεγάρου Χορού της πόλης.

Πριν ανοίξει το Πνευματικό υπήρχε ουρά στο πεζοδρόμιο της Αριστομένους, από άτομα που περίμεναν για τις πολυπόθητες κάρτες (μέχρι 2 κάθε άτομο) και μέσα σε 10 λεπτά έφυγαν 130 κάρτες, όπως ενημέρωσε η αρμόδια υπάλληλος, τα 5 - 6 άτομα, τα τελευταία στην ουρά, που δεν πρόλαβαν να πάρουν κάρτα.

Η Αρετή Κετιμέ και το σχήμα “Ακούσματα Ανατολής”, στις 9 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο ρεπερτόριο από παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια. Υπέροχες μουσικές σε γιορτές, σε πανηγύρια, στα καφενεία - τα λεγόμενα «καφέ αμάν» - αλλά ακόμη και σε αυλές σπιτιών και στους δρόμους, αφήνοντας έναν αέρα από ηχοχρώματα να αιωρούνται πάνω από την πόλη, δημιουργώντας ένα σταυροδρόμι πολιτισμών.

Η Αρετή Κετιμέ είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μια από τις πιο γνωστές σαντουρίστες στην Ελλάδα. Το σχήμα “Ακούσματα Ανατολής” αποτελείται από τους: Ταξιάρχη Γεωργούλη, Βαγγέλη Καρίπη, Τάσο Πούλιο, Γιώργο Ψάλτη. Αναγνωρισμένοι μουσικοί στον κόσμο της παραδοσιακής και ethnic σκηνής στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ξεχωριστές καριέρες ο καθένας θα συμπράξουν με την μοναδική Αρετή Κετιμέ που παρά το μικρό της ηλικίας της την ακούμε σχεδόν 20 χρόνια (τελετή λήξης ολυμπιακών αγώνων, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, δισκογραφία).

Η “Φάρις” παρακαλεί για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, οι θεατές να προσέλθουν  60΄ πριν την έναρξη της εκδήλωσης και σημειώνει πω “είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του”.


NEWSLETTER