Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 13:45

Στην Τρίπολη και πάλι το πιο τρελό καρναβάλι...

Στην Τρίπολη και πάλι το πιο τρελό καρναβάλι...

O Δήμος Τρίπολης με σύμμαχό του τον εθελοντισμό,τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, διοργανώνει σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς , αποκριάτικες εκδηλώσεις δίνοντας την ευκαιρία για γέλιο, χορό, ξεφάντωμα και χαρά για μικρούς και μεγάλους. Είναι μια ευκαιρία να δώσουμε όλοι μαζί μια θετική αύρα στο σήμερα και μια νότα αισιοδοξίας στο μέλλον.

 

Ο Δήμος Τρίπολης καλεί όλους εσάς που επιθυμείτε να πάρετε μέρος στη πιο κεφάτη καρναβαλική παρέλαση , να βάλετε τα δυνατά σας ,να αφήσετε την φαντασία να σας οδηγήσει και να δημιουργήσετε την πιο πρωτότυπη αποκριάτικη στολή με τη δική σας παρέα!

Φέτος για πρώτη φορά η πιο πρωτότυπη αποκριάτικη στολή γκρουπ θα βραβευτεί μετά το τέλος της παρέλασης , στην πλατεία Άρεως, από την κριτική επιτροπή .

Και το τρελό αποκριάτικο κέφι θα κορυφωθεί στην πλατεία Άρεως με τo γεμάτο χιούμορ διαγωνισμό … “DANCING WITH THE TRIPOLIS STARS” ! ΕΠΑΘΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ , ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ DESTINO TOURS

Όσα ζευγάρια θέλουν να επιδείξουν τις χορευτικές τους δυνατότητες και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ,διεκδικώντας το βραβείο των «Καλύτερων Χορευτών» αλλά και όσοι επιθυμούν να ενοικιάσουν τη στολή τους από το Δήμο μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2713 – 600430 , με την κ. Βάνα Βρεττού.

Δήλωσε συμμετοχή… ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΕΦΑΤΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Μικροί μεγάλοι με ένα σκοπό , όλοι μαζί σε ένα ξέφρενο ρυθμό !

Να ξεφαντώσεις αν θες και εσύ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ να ζήσεις τη στιγμή!!!!!!!!  

 

AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ