Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 21:14

Ξεκίνησε το Τρίτο Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας

Ξεκίνησε το Τρίτο Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας

 

 

Ανοιξε χθες η «αυλαία» του τρίτου Διεθνούς Θερινού Σχολείου Θεάτρου Καλαμάτας, το οποίο θα διαρκέσει για τρεις εβδομάδες με μια διεθνή ομάδα καταξιωμένων καθηγητών.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί έως το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, τις καθημερινές από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ και τα Σάββατα από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Φέτος, το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται «Κύκλος της Τέχνης / Circle of Art». Ο κύκλος αυτός, είναι μια σειρά δημιουργικών, καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών συνομιλιών με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων επαγγελματιών καλλιτεχνών και εκπαιδευτών του θεάτρου.

Οι “συναντήσεις” αυτές θα πραγματοποιούνται στην Καλαμάτα και θα παρουσιάζονται ζωντανά και δωρεάν μέσω πλατφόρμας στο διαδίκτυο (kalamatadrama.com). Ο «Κύκλος της τέχνης / Circle of Art» άνοιξε τον Μάιο και θα διαρκέσει μέχρι το φθινόπωρο του 2023. Το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας 2021, τελεί Υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και έχει λάβει τη στήριξη του Ιδρύματος Bareva του Λίχτενσταϊν και του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου.