Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 14:26

“Ονειρο ηλεκτρονικής νύχτας" από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Μετά από τις αναβολές, το έργο του Γιάννη Καλατζόπουλου “Ονειρο ηλεκτρονικής νύχτας" θα παρουσιάσει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8 μ.μ., ενώ την Κυριακή θα υπάρχει παράσταση για το κοινό και το μεσημέρι στις 12. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και το μειωμένο 7. Υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο στο “Τicket service”, αλλά και στο ταμείο του θεάτρου.

Το έργο περιγράφει την ιστορία ενός παιδιού εθισμένου στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, που ταξιδεύει στη χώρα της φαντασίας, όπου βασιλεύει η χαρά της ζωής, η ομορφιά του παιχνιδιού με φίλους, η απαξίωση του πλούτου και του "φαίνεσθαι". Αραγε το παιδί θα βρει την ουσία της αλήθειας; Θα να αναγνωρίσει την πραγματική ευτυχία στη ζωή;  

Οι συντελεστές είναι οι: σκηνοθεσία: Γιώλικα Πουλόπουλου, μουσική: Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, επιμέλεια κίνησης: Ανθή - Η. Δρίλλια, σκηνικά - κοστούμια: Βενετσάνος Μπαλόπουλος, φωτογραφίες - βίντεο: Νίκος Τζαβάρας, κατασκευή σκηνικού: Γιώργος Αγγελόπουλος, τεχνική υποστήριξη ήχου - φωτισμού: Χρήστος Συκάς. Παίζουν οι: Τόνια Κυριαζή, Χρήστος Σπύρης, Δημήτρης Γκόνης, Σοφία Κατσιρέα, Ελεάννα Τζαβάρα, Μιχάλης Κατσαρέας, Μαριλία Τσαούση, Δημήτρης Κεχαγιάς, Μυρτώ Μασουρίδη, Παναγιώτης Τσίμπουρης, Νικόλας Μαρινόπουλος, Μυρτώ Ζόμπολα, Χρήστος Αλεφαντζής, Κατερίνα Κασσάκου, Γιώργος Μουντάνος.