Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 11:34

Αγωνία Παυλόπουλου για τους ικανούς που δεν αξιοποιούνται

Αγωνία Παυλόπουλου για τους ικανούς που δεν αξιοποιούνται

 

Την αγωνία του ότι τώρα οι νέοι, οι ικανοί της χώρας δεν μπορούν να διαγράψουν την πορεία τους ανάλογα με τις δυνατότητές τους, όπως έκανε ο αείμνηστος πρώτος πρόεδρος της μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας -Μεσσήνιος στην καταγωγή- Μιχαήλ Στασινόπουλος, σημείωσε ο βουλευτής -πρώην υπουργός- καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Προκόπης Παυλόπουλος

 

 

στην εκδήλωση που οργάνωσε χθες το βράδυ στο «Καφέ Σινέ», προς τιμήν του Μ. Στασινόπουλου, η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος».

 

Ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε ότι «ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους να προσφέρουν και όχι από εκείνους που τους προορίζουν να προσφέρουν». Παρατήρησε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο πρόσωπο του Μιχαήλ Στασινόπουλου, προτείνοντάς τον ως τον πρώτο πρόεδρο της Γ’ Δημοκρατίας της Ελλάδας, «τιμούσε την ίδια τη μεταπολίτευση, την αντίσταση των θεσμών και τον άνθρωπο που δεν υπέκυψε».

 

Ο επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρόεδρος του Ιδρύματος Διοικητικού Δικαίου Μ. Στασινόπουλου Γιώργος Παναγιωτόπουλος, αφού παρουσίασε την βιογραφία και τα συγγράμματα του τιμώμενου προσώπου, επεσήμανε ότι θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που γνώρισε από κοντά το Μ. Στασινόπουλο.