Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 20:11

Στην παραλία Μπούκας φέτος το Penny Marathon

 

Στη Μεσσήνη και συγκεκριμένα στην παραλία της Μπούκας θα φιλοξενηθεί φέτος το Penny Marathon, ο μαραθώνιος με το φιλοζωικό πνεύμα που σκοπεύει στην στήριξη του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας.

Το φετινό Penny Marathon θα διεξαχθεί στις 10 Ιουλίου παράλληλα σε Αθήνα, Σαλαμίνα, Λάρισα, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Βανκούβερ και Ουάσιγκτον. Στη Μεσσήνη ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Οι διαδρομές είναι οι ακόλουθες: α) 11.500 μέτρων που ξεκινά από τον σιδηροδρομικό σταθμό και καταλήγει στη περιοχή των γηπέδων του μπάσκετ στην παραλία της Μπούκας. β) 2.500 μέτρων με σημείο έναρξης τις εκβολές του ποταμού Πάμισου και λήξη στη περιοχή των γηπέδων στην παραλία της Μπούκας. γ) Ενός χιλιομέτρου στο άλσος της Μπούκας. δ) Από την Καλαμάτα έπειτα από συνεννόηση με τους διοργανωτές. Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν και ποδηλάτες ενώ ευπρόσδεκτα είναι και κατοικίδια.

Μετά το τέλος του μαραθωνίου στις 8.30 μ.μ., θα γίνει απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και θα ακολουθήσει γιορτή με μουσική, χορό, bazaar και πολλές άλλες εκπλήξεις. Αρωγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Αθλούμενων Μεσσήνης και ο Δήμος Μεσσήνης.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κατερίνα Πεζώνη: τηλ. 6947-962410, email: katerinapesonis@gmail.com και με την Μαρία Ηλιοπούλου- Πεζώνη: τηλ. 6907-550297 WhatsApp +393516728290, email: mariabloom@live.com