Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 20:14

Συνάντηση εικαστικών διοργανώνουν οι “Όμοιοι της Μάνης”

Γράφτηκε από την
Συνάντηση εικαστικών διοργανώνουν οι “Όμοιοι της Μάνης”

 

Συνάντηση εικαστικών θα διοργανώσουν για 6η συνεχή χρονιά οι “Όμοιοι της Μάνης” υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Πολιτιστικό Κέντρου του Κότρωνα Λακωνίας (πρώην Δημοτικό Σχολείο).

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 8.30 μ.μ.. Στην έκθεση, θα συμμετάσχουν 18 διακεκριμένοι σύγχρονοι εικαστικοί: Βάλβη Ελισάβετ,  Βέργη Χρύσα, Γεωργαρίου Γιάννης, Γεωργαρίου Πέτρος, Γκίνη-Μελά Μαργαρίτα, Dobleau Jean – Francois,  Κάσσης Ηλίας, Κάσσης Μιχάλης, Κούρος Δημήτριος, Λεοντιάδου Στεφανία, Μελά Εύα, Menis Renata, Μιχαλάκος Λεωνίδας, Μονεμβασίτης Παύλος, Νακοπούλου Λυδία, Παπαϊωάννου Μαντώ, Σκούρτα Σμαράγδα, Σάμιος Παύλος.

Η έκθεση θα δέχεται επισκέπτες καθημερινά από τις 6 έως και τις 26 Αυγούστου, από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.. Αντιπροσωπεύοντας διαφορετικές γενιές, εκκινώντας από ξεχωριστές αφετηρίες, έχοντας διανύσει ανόμοιες καλλιτεχνικές διαδρομές και διαπνεόμενοι από το προσωπικό τους όραμα για την τέχνη, σμίγουν για να απευθυνθούν στους επισκέπτες, ο καθένας στη δική του οπτική γλώσσα. Στα φετινά εγκαίνια ομιλητής θα είναι ο γλύπτης Μιχάλης Κάσσης. Παράλληλα, θα γίνουν μαθήματα μαρμαρογλυπτικής με τον Λεωνίδα Μιχαλάκο και μαθήματα ζωγραφικής με την Χρύσα Βέργη, την Σμαράγδα Σκούρτα και την Μαργαρίτα Μελά, με δωρεάν συμμετοχή. Για δηλώσεις ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με το homoioimanis@gmail.com.


NEWSLETTER