Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 13:16

Με το βλέμμα στις εκλογές η υποδοχή του 2023 στο νέο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας (Βίντεο+φωτο)

Με το βλέμμα στις εκλογές η υποδοχή του 2023 στο νέο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας (Βίντεο+φωτο)

Με το βλέμμα στις εκλογές και με μηνύματα φιλανθρωπίας, αλληλεγγύης και ειρήνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η υποδοχή του 2023, στο νέο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, που έστειλε μήνυμα ανθρωπιάς ώστε να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον.

Να σταματήσουν οι πόλεμοι και οι πανδημίες και να επικρατήσουν η αγάπη, η ειρήνη και η δημιουργικότητα, ευχήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος.

Τις ευχές τους με πολιτικά μηνύματα και αναφορές στη σημασία των επερχόμενων εκλογών έστειλαν οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς και Αλέξης Χαρίτσης.

Για έργα που θα αλλάξουν την περιοχή μας έκανε λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο διοικητής της 120 ΠΕΑ - σμήναρχος Νίκος Τσιβουράκης παρατήρησε ότι "αποστολή μας είναι να σας υπηρετούμε και το κάνουμε με απόλυτη τιμή και αυταπάρνηση".

Στην εκδήλωση υποδοχής του νέου χρόνου που παρέστησαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων και αιρετοί της αυτοδιοίκησης, το φλουρί έτυχε στον δημοσιογράφο - εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Δήμου Καλαμάτας Κώστα Τσερεντζούλια.