Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 18:13

"Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας" την Κυριακή στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
"Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας" την Κυριακή στην Καλαμάτα

 

"Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας"παρουσιάζεται αύριο Κυριακή στις 11.30 π.μ. και στις 5 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Πρόκειται για την επίσημη θεατρική παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα, μια παραγωγή της Yuppitheater (Kolossaion Productions σε συνεργασία με τo Θέατρο Σοφούλη) που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες. Η παράσταση "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας" προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων ηρώων. Η σειρά "Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες" από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι' αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα, Κείμενο-στίχοι:Καλλιόπη Παπαδάκη, Μουσική: Γιώργος Τζιαφέττας, Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη, Σκηνικά: Λορέντζο Μπελλέλι, Κατασκευές Μασκότ: Ανεμοσκορπίσματα, Κατασκευή κοστουμιών: ModaSystem, Ειδικές κατασκευές: Πένη Δάνη, Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης, Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριάννα Μαυριανού.  Πρωταγωνιστούν: Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Άρης Μπαταγιάννης, Αθηνά Ροδίτου, Γεωργία Καούκη. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (προπώληση) και 12 ευρώ (ταμείο). Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr και στα βιβλιοπωλεία “Makris Bookstore” και “Όλα Χαρτί”.

 

 

 


NEWSLETTER