Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 19:18

Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του ΚΕΦΙΑΠ

Γράφτηκε από την

 

Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ διοργανώνει το Νοσοκομείο Μεσσηνίας αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Θυμίζουμε ότι το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας λειτουργεί ως διατομεακό πρόγραμμα της νοσηλευτικής μονάδας της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν 20 χρόνια ως Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης ΑμεΑ (ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) Μεσσηνίας και μετεξελίχθηκε στο ΚΕΦΙΑΠ.

Στο κάλεσμά του στη γιορτή, το Νοσοκομείο απευθύνει πρόσκληση “στους ενεργούς πολίτες της πόλης, παλαιούς και πρόσφατους εθελοντές και εκπροσώπους φορέων να θυμηθούμε μαζί σημαντικές στιγμές του παρελθόντος και να οραματιστούμε το μέλλον.

Καθώς το ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας αποτελεί κόμβο επικοινωνίας και συνεργασίας οργανισμών και ατόμων που ασχολούνται με την αναπηρία, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αναδείξουμε συνέργειες μέσω των τεχνών. Τα μέλη μας μαζί με μαθητές του ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας, ερασιτέχνες ηθοποιούς και μεγάλη καλλιτεχνική ομάδα που αφιέρωσε άπειρο προσωπικό χρόνο εθελοντικά, έχουν αναβιώσει στιγμές από τον αξέχαστο ελληνικό κινηματογράφο”.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Την επιμέλεια της μουσικής μπάντας που συμμετέχει στην εκδήλωση έχει η Άννα - Μαρία Μουτεβελή, ενώ τη χορογραφία του “Fame Dance” έχει κάνει η Σταυρούλα Γκόνου. Υπεύθυνη για την υποκριτική επιμέλεια του “Cinema Project” είναι η Έλενα Παναγοπούλου, για τις χορογραφίες η Σοφία Δρούμπαλη, για τη σκηνοθεσία η Αντωνία Πτερνέα, για το μοντάζ ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, για το animation η Μαρίζα Νταϊφά, ο Σωτήρης Νιφόρας και η Μαρία Κάρτσωνα, η οποία εμπνεύστηκε και επιμελείται την όλη παραγωγή. 

Ν.Κ.