Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 19:46

Με την “Παρέλαση των λουλουδιών” κορυφώνεται η 10η Ανθοκομική Εκθεση Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Με λουλούδια, χρώματα και μουσικές θα γεμίσουν το κέντρο της Καλαμάτας εκατοντάδες παιδιά χορευτικών και πολιτιστικών συλλόγων, το απόγευμα της Κυριακής, ολοκληρώνοντας την 10η Ανθοκομική Εκθεση που φέτος είναι αφιερωμένη στη βιοποικιλότητα.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. από την Κεντρική Πλατεία, θα διασχίσει την Αριστομένους και θα καταλήξει στο χώρο του Πατινάζ στο Πάρκο, όπου θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις.

Η Ανθοκομική, προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ανθόφυτα, θάμνους και δένδρα, αλλά και εργαλεία και εφόδια, να λάβει πληροφορίες από ειδικούς για τη φροντίδα του κήπου, να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και να παρακολουθήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 29 Μαΐου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ

-6 μ.μ. - 9 μ.μ.: 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων. Παρουσίαση των δράσεων του συστήματος (Αποβάθρες παλιού σταθμού).

-8 μ.μ. - 9 μ.μ.: Συναυλία από το μουσικό σχήμα «Ήχος του Νότου» στο χώρο του πατινάζ.

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

-7 μ.μ. Ανθοκομική Παρέλαση. (Εκκίνηση από κεντρική πλατεία Καλαμάτας, τερματισμός στο χώρο του πατινάζ του Δημοτικού πάρκου Σιδηροδρόμων).

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/05

-9 π.μ. - 12 μ.: Αυτοσχέδια σκηνή-Θέατρο Βαγόνι. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολεία με θέμα: «Τα στοιχεία της φύσης και το ξύπνημα της άνοιξης».

 

(Φωτογραφία αρχείου)