Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 21:28

Παρουσιάστηκε το νέο cd της Λίνας Νικολακοπούλου στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η ερμηνεύτρια Αργυρώ Καπαρού βρέθηκαν απόψε στο "Public" Καλαμάτας για να παρουσιάσουν το cd τους "Χειρολαβές".

Οπως είπε η κ. Νικολακοπούλου, ο τίτλος αυτός συμβολίζει για την ίδια αυτό από το οποίο μπορούμε να κρατηθούμε, τη μνήμη μας, την εσωτερική μας πίστη. Η ίδια είπε πως έχει έρθει στο παρελθόν στην Καλαμάτα στο Φεστιβάλ Χορού, ενώ τόνισε ότι η μεσσηνιακή πρωτεύουσα ήταν και ο τόπος που επέλεξαν οι γονείς της ως μήνα του μέλιτος, αφού ο πατέρας της είναι Μεσσήνιος.

"Ηρωική πράξη για το σήμερα" χαρακτήρισε την έκδοση αυτού του cd η στιχουργός, σε αντίθεση με τις παλαιότερες εποχές όπου τα πράγματα ήταν διαφορετικά, όσον αφορά τις δισκογραφικές εταιρείες. Πρόκειται για το δεύτερο "παιδί" της, μετά το επιτυχημένο "Να μ' αγαπάς" με τους "Τρίφωνο", που επίσης ήταν ανεξάρτητη παραγωγή. Για την Αργυρώ Καπαρού είπε πως την επέλεξε γιατί "πρέπει να σε περιέχει ο τραγουδιστής"... Η κ. Καπαρού στη συνέχεια τραγούδησε ζωντανά κομμάτια από τις "Χειρολαβές"…

 

Γ. Σαρ. 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.