Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 10:15

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Το «Keep Dancing» επιστρέφει

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Το «Keep Dancing» επιστρέφει

Το «Keep Dancing», το δημοφιλές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας σε συνεργασία με τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας επιστρέφει με νέα εργαστήρια.

Τα δύο πρώτα για φέτος, με εισηγήτρια την Penelope Morout και τίτλους “Sculpting Body Image” και “Fighting Monkey 50+” θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Το Σάββατο θα λάβουν χώρα από τις 5 μ.μ. έως τις 6.30 μ.μ. και από τις 6.30 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 11.30 π.μ. και από τις 11.30 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 27210 83086 (καθημερινά, 4 μ.μ. - 8 μ.μ.).

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ «KEEP DANCING»

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, δίνοντας προτεραιότητα στην εκπαίδευση των χορευτών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής εγκαινίασε την περίοδο 2018-2019 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Keep Dancing», το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το πρόγραμμα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας και περιλαμβάνει την διεξαγωγή σεμιναρίων σύγχρονου χορού με καταξιωμένους καθηγητές χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός του προγράμματος είναι η καθιέρωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων από προσκεκλημένους καθηγητές σε όλη τη διάρκεια του έτους, η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού περιεχομένου, η τροφοδότηση του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης με σημαντικά ερεθίσματα, καθώς και η υποστήριξη των ταλέντων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.