Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 17:36

Ομιλία στην Καλαμάτα του πρέσβη της Κούβας

Ομιλία στην Καλαμάτα του πρέσβη της Κούβας

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης Καλαμάτας "Venceremos" διοργανώνει τα εγκαίνια του συνδέσμου, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" του Διοικητηρίου.

Προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα Osvaldo Cobacho Martinez. Θα ακολουθήσει συζήτηση, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, στις 9.30 το βράδυ, θα ακολουθήσει ελληνοκουβανική βραδιά στο "Yachting Cafe", στη μαρίνα Καλαμάτας, με φαγητό, ποτό, ελληνική, κουβανέζικη και λατινική μουσική και χορό. 

Για προσκλήσεις μπορεί κανείς να επικοινωνεί στο τηλ. 27210 87432 ή στο email "Kalamata.cu@gmail.com".

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων του πρέσβη της Κούβας, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά. Μια ώρα μετά, στις 11, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο "Rex" και στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Στη 1 το μεσημέρι θα συναντήσει το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και στις 6.30  το απόγευμα θα μιλήσει στην εκδήλωση του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Καλαμάτας.