Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2025 14:39

«Το όνομα μου είναι…»: Αναβολή εκδήλωσης για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Γράφτηκε από την

«Το όνομα μου είναι…»: Αναβολή εκδήλωσης για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Αναβάλλεται τελικά η προγραμματισμένη για απόψε εκδήλωση με τίτλο «Το όνομα μου είναι…» στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου).

Σύμφωμα με τους διοργανωτές η εκδήλωσει μεταφέρεται για την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

 

Σε αυτή ομιλητές θα είναι: 

Κωνσταντίνα Χριστοπούλου, Προϊσταμένη Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας
Σαράντος Μαρινάκης, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Μέριμνας
Τζίνα Θεοδωροπούλου, Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας
Δημήτρης Καούνης, Δικηγόρος, μέλος Δ.Σ Δικηγορικού Συλλόγου Μεσσηνίας
Μαρία-Χριστίνα Παπασαραντοπούλου, Ά Επιμελήτρια τμήματος επειγόντων περιστατικών Νοσοκομείου Καλαμάτας

Παράλληλα με την ευγενική βοήθεια της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτα θα παρουσιαστεί το ηχητικό ντοκιμαντέρ «Φωνές Δικαίωσης» με πραγματικές μαρτυρίες γυναικών θυμάτων, ενώ το Δημοτικό Σχολείο Βέργας θα πλαισιώσει εικαστικά την είσοδο του φουαγιέ με δημιουργίες μαθητών του.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικογένειας & Κοινωνικής Συνοχής, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.