Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 08:10

Ξεκίνησε το παζάρι αντικών στην Παλιά Πόλη της Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

Το παζάρι αντικών και παλαιών αντικειμένων στην Παλιά Πόλη (μεγάλο καλντερίμι) συνεχίζεται και σήμερα στην Κυπαρισσία από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας και το Πρόγραμμα για την Προστασία και την Ανάδειξη της Παλαιάς Πόλης της Κυπαρισσίας.

 

Το υπαίθριο παζάρι λειτουργεί για 10η συνεχή χρονιά και είναι επισκέψιμο 10 π.μ. έως 12 τα μεσάνυχτα, έως και την Τρίτη. Για πληροφορίες www.kyparissiaoldtown.gr, Τζίμα Ιμιρζιάδη 6936-056130. 

Επίσης, σήμερα στην Κυπαρισσία (Παλιά Πόλη) θα γίνει και οινογνωσία τριφυλιακών οίνων, από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας και το Πρόγραμμα για την Προστασία και Ανάδειξη της Παλαιάς Πόλης της Κυπαρισσίας.

 

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί και οι παρακάτω εκδηλώσεις: στις 9 μ.μ. φλοκιώτικη μουσική βραδιά από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φλόκας Τριφυλίας και την ίδια ώρα στον Πύργο, Καραγκιόζης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου Τριφυλίας. Εως και τη Δευτέρα στις 9.45 μ.μ. στα Φιλιατρά (αίθριο Δημαρχείου) θα προβάλλεται η "Φιλουμένα" από το Μορφωτικό Σύλλογο "Ο Πυρσός" και την Κοινωφελή Επιχείρηση Τριφυλίας.