Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 13:45

Ποιητική βραδιά για τον Λ. Π. Καβάφη

Γράφτηκε από την

Ποιητικού περιεχομένου θα είναι η επόμενη βραδιά του «Κρυφού Σχολειού» που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στις Σπονδές.
Θα είναι βραδιά Κ.Π.Καβάφη και θα πραγματοποιηθεί με αφορμή το μουσικό λεύκωμα των Απάντων του Αλεξανδρινού ποιητή, που έχει συγγράψει ο ηθοποιός Χρίστος Τσάγκας, γνωστός από τη συμμετοχή του σε πολλές θεατρικές, κινηματογραφικές αλλά και τηλεοπτικές παραγωγές, ο οποίος είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν εντρυφήσει περισσότερο στη ζωή και το έργο του Αλεξανδρινού ποιητή. Το λεύκωμα  περιλαμβάνει κι ένα CD με μουσικές συνθέσεις του μουσικοσυνθέτη Χρίστου Περιστέρη, γραμμένες ειδικά γι’ αυτή την έκδοση.
Τη δουλειά θα παρουσιάσουν οι ίδιοι καλλιτέχνες-δημιουργοί, ο Χρίστος Τσάγκας στην απαγγελία και ο Φίλιππος Περιστέρης στη συνοδεία με το πιάνο. Τη βραδιά θα προλογίσει ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Γρηγόρης Χαλιακόπουλος. Για τον Κ.Π.Καβάφη θα μιλήσει ο Σπύρος Φέγγος. Στη βραδιά θα συμμετέχει ο Αλέκος Κάλπος παίζοντας κομμάτια του κλασσικού ρεπερτορίου στην κλασσική κιθάρα.
Την Καθαρά Δευτέρα το «Κρυφό Σχολειό» ταξιδεύει εκτός Καλαμάτας, ενώ τη Δευτέρα 14 Μαρτίου θα φιλοξενήσει την Ελένη Ροδά σε ένα αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια των προγραμμάτων έχει ο Τάκης Λουκαρέας – ΝΕΑΝΕΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6973 539805.

Σύλλογος προς Διαδοση της Μουσικής


NEWSLETTER