Σάββατο, 30 Απριλίου 2011 11:56

Εκθεση έργων ζωγραφικής του Νίκου Γιαννέτου

Γράφτηκε από την

Εκθεση ζωγραφικής του Καλαματιανού Νίκου Γιαννέτου, με τίτλο  «Στον κόσμο του έρωτα», εγκαινιάζεται τη Δευτέρα στις 8 μ.μ. στην γκαλερί του πολυχώρου «Black Duck» στην Αθήνα (Χρήστου Λαδά 9α).

«Βλέμμα κρυφό, βλέμμα χαμηλωμένο. Μια απροκάλυπτη αγάπη σ' ένα αρχέγονο ιδανικό, το γυναικείο πρόσωπο και σώμα», σημειώνει ο ζωγράφος προσκαλώντας το κοινό στον κόσμο της ομορφιάς του έρωτα.

Πρόκειται για πορτρέτα και γυμνά μικρών διαστάσεων, ζωγραφισμένα με την τεχνική της ακουαρέλας, που ο Νίκος Γιαννέτος δημιούργησε τα τελευταία 10 χρόνια. Τα έργα αυτά, όπως λέει ο ίδιος, είναι «ένας σταθμός ή ένα φρένο στη ζωή που χάνεται παίρνοντας μαζί της την ομορφιά και όλα μας τα ιδανικά. Μπορούν οι εικόνες να σταματήσουν τη φθορά ή ζούμε μια ψευδαίσθηση που την έχουμε όλοι ανάγκη;».

Ο Νίκος Γιαννέτος ζωγραφίζει ασταμάτητα από 12 χρονών παιδί. Εχει κάνει 4 ατομικές εκθέσεις, ενώ συμμετείχε σε 3 ομαδικές. Η έκθεση στο «Black Duck» θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαΐου και οι ώρες λειτουργίας της είναι: καθημερινές και Σάββατα 1-10 μ.μ. και Κυριακή 7-10 μ.μ.


NEWSLETTER