Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 15:14

Την Κυριακή κορυφώνεται το Φιλιατρινό Καρναβάλι

Γράφτηκε από την
Την Κυριακή κορυφώνεται το Φιλιατρινό Καρναβάλι

Ολα είναι έτοιμα για το φετινό Φιλιατρινό Καρναβάλι. Ο Δήμος, η Κοινωφελής Επιχείρηση, η Καρναβαλική Επιτροπή, οι Σύλλογοι των Φιλιατρών επιφυλάσσουν πολύ κέφι, διασκέδαση και εκπλήξεις. 

Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την Κυριακή στις 13 Μαρτίου στις 4 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών. Σε αυτή θα συμμετέχουν καρναβαλιστές από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με την Ιριδα Ζορμπά και τον Αλέξανδρο Αγγελούση. Το πρόγραμμα θα είναι ποπ/χορευτικό με ελληνικά κυρίως τραγούδια, με στοιχεία από τη δεκαετία του '90 και αποκριάτικα τραγούδια.

Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους, όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση, αλλά και να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ` αυτήν. Δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται μέχρι την τελευταία στιγμή στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών στην Μαρία Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο 27613 60023 και στην Βιβή Παντελάκη στο τηλέφωνο 6972-297936. Στις 3 καλύτερες συμμετοχές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα δοθούν χρηματικά βραβεία. 

Σε περίπτωση βροχής οι οργανωτές έχουν φροντίσει να γίνει η γιορτή του Καρναβαλιού στο κτήριο του Αγροτικού Συναιτερισμού. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας και το facebook.


NEWSLETTER