Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 16:46

Ολοκληρώνονται οι παραστάσεις με το "Μεγάλο μας τσίρκο"

Γράφτηκε από την



Ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες ο δεύτερος κύκλος παραστάσεων της επιτυχημένης παραγωγής του θεατρικού σχήματος ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ, με το έργο «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» των Ιάκωβου Καμπανέλλη & Σταύρου Ξαρχάκου, σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη.
Ενός έργου-σταθμός για τη θεατρική ιστορία του τόπου, που σήμερα στις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός της χώρας μας, «μιλάει» με μια ανεπανάληπτη καθολικότητα, όσο ποτέ άλλοτε, στην καρδιά όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων.
Έτσι, από σήμερα έως και το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου, όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση ή όσοι επιθυμούν να την ξαναδούν, ας σπεύσουν για κρατήσεις ή για προμήθεια εισιτηρίων στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου κάθε απόγευμα 6 με 9 γίνεται προπώληση εισιτηρίων.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι τελευταίες παραστάσεις του σχήματος θα δοθούν 21, 22 & 23 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας κάθε βράδυ στις 9μ.μ., καθώς επίσης και ότι οι θέσεις είναι αριθμημένες και η τιμή του εισιτηρίου για όλους είναι 8€.
Για το Δ.Σ.

Όλγα Θεοδώρου                           Αλέκα Σταυριανέα       








NEWSLETTER