Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 17:26

To κανάλι του Λεωνίδα Παχτίτη στο Youtube του φωτίζει ανεξήγητα φαινόμενα

Γράφτηκε από την

 Ενα νέο εγχείρημα ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας ο γνωστός τραγουδιστής από την Καλαμάτα, ο Λεωνίδας Παχτίτης. Πρόκειται για το ενδιαφέρον “Mystery place project”, το οποίο αποτελεί το κανάλι του στο Youtube, με θέμα τα ανεξήγητα φαινόμενα.

Μέσα από προσεγμένα βίντεο, αφήγηση και φωτογραφίες, ο Λεωνίδας φωτίζει πτυχές των μύθων που ακούγονται εδώ και χρόνια για διάφορα σημεία της γης. Οπως ο ίδιος περιγράφει την ιδέα του: “Ενα κανάλι στο που καλύπτει όλο το φάσμα του μυστηρίου. Μέσα από ολιγόλεπτα videos μία φορά εβδομάδα, ταξιδεύουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου, για να ανακαλύψουμε πώς και για ποιο λόγο μπορεί ένα μέρος να θεωρείται μυστηριώδες. Υπάρχουν βρικόλακες;  Ποια είναι τα στοιχειωμένα σπίτια και τι άραγε να έχει συμβεί μέσα σε αυτά; Που να πήγαν οι κάτοικοι ενός ολόκληρου νησιού; Περίεργες τελετές, παράξενα ήθη και έθιμα, λαϊκές δοξασίες και θρύλοι. Ολα αυτά με ένα κλικ στο Mystery place project. Απλά πατάς εγγραφή και… το ταξίδι προς το μυστήριο ξεκινά”!

Μέχρι στιγμής έχουν ανέβει τα βίντεο με τίτλους: “Το κρεμαστό νεκροταφείο”, “Το νησί που δεν επιστρέφει κανείς”, “Σιδερώνα, το νησί των βρικολάκων”.