Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 12:15

«Λάμψη» Καλαμάτας στο GNTM - Η Ειρήνη Λεμπέση εντυπωσίασε τους κριτές (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
«Λάμψη» Καλαμάτας στο GNTM - Η Ειρήνη Λεμπέση εντυπωσίασε τους κριτές (Βίντεο)

Άφωνοι έμειναν οι κριτές του GNTM, στο επεισόδιο της Δευτέρας (20.09), όταν εμφανίστηκε μπροστά τους η Ειρήνη Λεμπέση με καταγωγή από την Καλαμάτα.

Λίγο νωρίτερα, κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία της με τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος της είπε πως είναι ό,τι καλύτερο έχει δει φέτος και ένα από τα ωραιότερα κορίτσια που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό, η 19χρονη φοιτήτρια στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ υποστήριξε πως δεν έχει ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. «Συγγνώμη, δεν είσαι σε κάποιο πρακτορείο;», απόρησε ο Γιώργος Καράβας, με την Ειρήνη Λεμπέση να απαντά αρνητικά.

Από πλευράς κριτών, ο Δημήτρης Σκουλός της είπε ότι «Εγώ θα καθίσω εδώ να σε χαζεύω», η Ζενεβιέβ Μαζαρί την επαίνεσε για το «καταπληκτικό σώμα» της, ενώ ο Άγγελος Μπράτης, τόνισε ότι «αυτό το κορίτσι είναι άνετα το επόμενο top model της Ελλάδας».

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ειρήνη Λεμπέση πέρασε από την audition του GNTM 4 με τέσσερα "ναι", ενώ το βράδυ της Τρίτης ακολούθησε η σημαντική δοκιμασία του Id catwalk, μέσα από την οποία 40 μοντέλα πήραν το «εισιτήριο» για το bootcamp. Ανάμεσα σε αυτά η η 19χρονη φοιτήτρια πέρασε εκ νέου στην επόμενη φάση, αποδεικνύοντας πως έχει μέλλον στον διαγωνισμό.


NEWSLETTER