Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 21:40

Στην Κόρινθο η "Moving Band" του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Τρεις ταινίες του Buster Keaton με συνοδεία ζωντανής μουσικής θα παρουσιάσει το ερχόμενο Σάββατο στις 6 μ.μ. η "Moving Band" του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, στο χώρο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος στην Κόρινθο.

Η "Moving Band" αποτελείται από τους: Γιώργο Παυλάκο (φλάουτα με ράμφος, εβραϊκή άρπα και μπουρμπουλήθρες), Σταύρο Τσότρα (φαγκότο και καραμούζα), Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου (κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες), Κατερίνα Μηλιαρέση (κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες) και Στάθη Γυφτάκη (πιάνο, παιδικό ξυλόφωνο και μπουρμπουλήθρες). Η παράσταση θα γίνει στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με τίτλο "Δράσεις εκτός έδρας" που έχει ξεκινήσει το Δ.Ω.Κ. τον τελευταίο χρόνο και έχει στόχο την "κοινωνία" των μουσικών παραγωγών του Ωδείου στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του "Καλογεροπούλειου Ιδρύματος" με την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε συνεργασία με την Filmhouse - Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας.