Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 21:01

Η Μαλού απ' το Greek Idol δηλώνει περήφανη που μεγάλωσε στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Πανέμορφη, γλυκιά, προσγειωμένη και πολύ ταλαντούχα. Με τέτοια χαρακτηριστικά πώς να μην ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή η νεαρή Καλαματιανή τραγουδίστρια Μαρία Κυριακοπούλου στο "Greek Idol" του Alpha; Η Μαλού, όπως είναι γενικότερα γνωστή στο παιχνίδι, μίλησε στην "Ε" για τα σχέδια και τα όνειρά της για το μέλλον, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους συμπατριώτες της που τη στηρίζουν. "Είμαι περήφανη που μεγάλωσα στην Καλαμάτα, γιατί εκτιμώ αλλιώς τα πράγματα" λέει χαρακτηριστικά.
Η Μαλού είναι 21 ετών, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Καλαμάτα. Τελείωσε το 6ο Λύκειο και στην Αθήνα βρίσκεται από τον Οκτώβρη. Είναι φοιτήτρια στο 3ο έτος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα και στην Αθήνα έχει τραγουδήσει με την μπάντα "Aloha Brazil" και έχει κάνει φωνητική με την Τζούλι Μασίνο. Στόχος της είναι να ασχοληθεί με το ελληνικό τραγούδι, σε ύφος ποπ, ροκ και έντεχνο.

- Ασχολιόσουν από μικρή με τη μουσική;
"Οχι, δεν είχα κάνει μαθήματα, ήμουν αυτοδίδακτη στο τραγούδι. Είχα όμως κάνει κάποια μαθήματα κιθάρας με τον κ. Πετρουλάκη".

- Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο "Greek Idol";
"Δεν το έβλεπα από παλιά, γιατί αισθανόμουν άγχος! Δεν ήξερα αν θα μπορέσω ποτέ να λάβω μέρος! Γι’ αυτό το απέφευγα. Ομως στην Αθήνα, ήρθα με ένα σκοπό, να δουλέψω πάνω στη μουσική. Οταν είδα το τρέιλερ, είπα να αρπάξω την κάθε ευκαιρία".

- Η οικογένειά σου τι γνώμη είχε για τη συμμετοχή στο παιχνίδι;
"Δεν το ήξεραν αρχικά, η μαμά μου το έμαθε όταν ήμουν στις οντισιόν, οι υπόλοιποι... τυχαία! Είδαν κάποια τρέιλερ στην τηλεόραση και με είδαν μέσα στους υποψήφιους. Δεν ήθελα να τους αγχώσω, γι΄αυτό δεν είχα πει τίποτα, ήθελα να έχω περάσει, να είμαι σίγουρη και μετά να τους το ανακοινώσω".

- Πώς αντέδρασαν μετά;
"Χάρηκαν και για μένα ήταν ένας τρόπος να τους δείξω πόσο πολύ το θέλω, πόσο σοβαρά έχω σκοπό να ασχοληθώ με τη μουσική".

- Περνάς καλά στο παιχνίδι;
"Μένουμε όλοι οι συμμετέχοντες σε ένα σπίτι μαζί και ξεκινάμε από το πρωί πρόβες, μέχρι το βράδυ. Είναι κάπως κουραστικό το πρόγραμμα, αλλά είναι πολύ ωραίο να ασχολείσαι όλη τη μέρα με τη μουσική, με αυτό που σου αρέσει. Απλά, δεν έχουμε άγχος μόνο για εμάς, αλλά και για όλους τους άλλους, γιατί είμαστε σαν ομάδα. Αυτό είναι το δύσκολο".

- Από τους κριτές με ποιον τα πας πιο καλά; Αν και όλοι σε "αγκάλιασαν" από την αρχή...
"Δε με φοβίζει κάποιος από τους τρεις, είναι συμπαθητικοί όλοι τους. Ακόμη και κάποιο αρνητικό σχόλιο αν μου κάνουν, θα μου το πουν για να διορθωθώ. Στο παιχνίδι δεν ήρθα τέλεια, θέλω να βελτιωθώ".

- Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φαν σου από την Καλαμάτα;
"Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν το περίμενα ότι θα με στηρίξουν τόσο. Δεν έχω τη δυνατότητα να μαθαίνω όλα τα νέα, όμως λαμβάνω τη θετική διάθεση από την πατρίδα μου, την αγάπη των φίλων, τα μηνύματά τους. Μου δίνουν πολλή δύναμη, τη νιώθω. Είμαι περήφανη που μεγάλωσα στην Καλαμάτα, γιατί εκτιμώ αλλιώς τα πράγματα, τώρα που ήρθα στην Αθήνα. Μου έχει κάνει καλό το ότι μεγάλωσα σε μια πόλη όπως η Καλαμάτα, γιατί είμαι πιο προσγειωμένη".

Πολυμέσα