Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 11:06

Χαϊκάλης: Μου έδιναν από δύο μέχρι τρία εκατομμύρια για να ψηφίσω Πρόεδρο

Γράφτηκε από την
Χαϊκάλης: Μου έδιναν από δύο μέχρι τρία εκατομμύρια για να ψηφίσω Πρόεδρο

Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική». Αυτή την καταγγελία-βόμβα έκανε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στο πρωινό του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Παπαδάκη ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

 

Ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι υπάρχει ακουστικό και οπτικό υλικό όπου άτομο του προσφέρει χρήματα 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει στάση και να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας. Ερωτηθείς για τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει απάντησε: «Γνωστός δεν είναι με την έννοια της ευρείας αποδοχής από τον κόσμο, να τον ξέρει δηλαδή. Είναι γνωστός στον οικονομικό και πολιτικό κόσμο».

"Ολα τα στοιχεία υπάρχουν στον εισαγγελέα εδώ και 15 ημέρες|, συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως «το κρατάγαμε δύο εβδομάδες μέχρι να επέμβει η Δικαιοσύνη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι», ενώ πρόσθεσε ότι έχει δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο protothema.gr


NEWSLETTER