Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 11:39

Σκουρλέτης: Με βάση το σημερινό σκηνικό μικρές οι πιθανότητες συμφωνίας

Γράφτηκε από την
Σκουρλέτης: Με βάση το σημερινό σκηνικό μικρές οι πιθανότητες συμφωνίας

«Πάντοτε πρέπει να δίνεις ευκαιρίες, να υπάρξουν, έστω και την τελευταία στιγμή, τέτοιες καταστάσεις, τέτοιες συνθήκες που ονομάζουμε “έντιμο πολιτικό συμβιβασμό”. Άρα, μία παράταση που θα αποδυνάμωνε έτει περαιτέρω την ελληνική πλευρά δεν θα είχε να προσφέρει κάτι», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

 

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega», είπε: «Με βάση αυτό το σκηνικό είναι πάρα πολύ μικρές οι πιθανότητες να συμφωνήσουμε» και πρόσθεσε: "Aν τεθούν διλήμματα έξω από τα όρια της δημοκρατικής εντολής που έχουμε πάρει θα προσφύγουμε και πάλι στο λαό"

Για την πιθανότητα μη καταβολής της δόσης προς το ΔΝΤ ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να μην πληρωθεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Όσον αφορά στις συντάξεις, ο Υπουργός Εργασίας διαβεβαίωσε ότι «είναι τακτοποιημένα, μην πανικοβάλετε τον κόσμο», ενώ για την πιθανότητα αλλαγής Πρωθυπουργού, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε πως πρακτικές που υποστηρίζουν αλλαγή Πρωθυπουργού χωρίς εκλογές βάζουν ταφόπλακα στη Δημοκρατία.

enikos.gr


NEWSLETTER