Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 16:18

Υπαγωγή σε ομηρία της ΤΕΡΝΑ Ι Γιώργος Πουλοκέφαλος

Γράφτηκε από την
Υπαγωγή σε ομηρία της ΤΕΡΝΑ Ι Γιώργος Πουλοκέφαλος

Η διαπιστωτική πράξη της υπαγωγής μας σε ομηρία στην ΤΕΡΝΑ σκουπιδιών ΑΕ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στη Διυπουργική!

Το μείγμα κωμωδίας και τραγωδίας σε πολλές πράξεις ταυτόχρονα, έριξε την αυλαία του πλέον στη σύσκεψη στο Μαξίμου! Η επώδυνη απόφαση σχηματοποιήθηκε. Οι δημότες της Πελοποννήσου για τα επόμενα 28 χρόνια θα παραμείνουν φόρου υποτελείς στην προαναφερθείσα ΤΕΡΝΑ. Ο προσχηματικός διάλογος -γιατί περί αυτού πρόκειται- «απέδωσε» και πλέον απομένουν μόνον οι τυπικές υπογραφές. Οι υποψιασμένοι είχαμε από καιρό επισημάνει το colpo grosso όλων των εμπλεκομένων για το πού θέλουν να οδηγηθεί το όλο ζήτημα. Στη συνάντηση τα δυναμόμετρα και τα μηκυνσιόμετρα μέτρησαν ειδικά  βάρη και αναστήματα!

Δυστυχώς αρκετοί από τους δημοτικούς μας άρχοντες και  όχι μόνον, με αυξημένη την αδυναμία να αντεπεξέλθουν στον καταφανή παραλογισμό, γνήσιοι φορείς του συμπλεγματικού επαρχιωτισμού, βρέθηκαν ελλιποβαρείς και με τεράστιο έλλειμμα ύψους! Τώρα δεν μένει παρά να περιμένουν να εξαργυρώσουν την ανταλλακτική αξία της στάσης τους για τον επιδειχθέντα ραγιαδισμό τους!

Θα λάβουν εύφημον μνεία από την Αρχή και μεγαλύτερη μερίδα σε σχέση με τους άλλους τους κακούς, στην κατανομή των κονδυλίων των έργων. Η καταχρηστική επιβολή της σημερινής εξουσίας τους για τους επιγενόμενους στα επόμενα 28 χρόνια φαίνεται δεν τους λέει τίποτα. Η Ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντί τους. Από την άλλη πλευρά η τοπική μας κοινωνία απαθής, αδυνατεί να αφυπνισθεί και μόλις έρθει ο πρώτος λογαριασμός θα αντιδράσει ως συνήθως. Για όλους μας όμως, υποψιασμένους και ανυποψίαστους,  πιστοποιείται ξεκάθαρα ότι το περίγραμμα της ζωής μας ορίζεται από έλλειψη  ελπίδας. 

Αυτός ο τόπος δεν σώζεται με τίποτα! Ας είναι καλά η εξουσία και η ετέρα εταίρα, η διαπλοκή!!!

 

 

Του Γιώργου  Πουλοκέφαλου 

Πρώην προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου 


NEWSLETTER